Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Nofred

Det danska designmärket Nofred skapar möbler och designer för barn som möjliggör en närvaro och närhet i den moderna familjen. Tack vare den tidlösa designen, oklanderliga kvaliteten och hantverket skapas varje produkt för att hålla i generationer.

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Lila
Röd
Svart
Vit
Nofred

Pris

33produkter

Nofred

Nofred's berättelse började i Köpenhamn 2014, när grundarna Sandra och Signe kombinerade sina bakgrunder från den kreativa industrin med deras unika kärlek och förståelse för inredning. När de såg sina egna barn leka såg de ett hål i marknaden för interiörprodukter som inte bara hör hemma i barnens rum utan smälter in med den övriga inredningen hemmet. På så vis känner sig barn välkomna i varje rum. Nofred vill skapa unika ögonblick i barndomen och med produkter som varar i generationer.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: 7 - 16
Lunch: 12:30 - 13:30