Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Mini Rodini

0 träffar
Populärast
Visar 0 av 0 produkter

Mini Rodini – ett klädvarumärke som tar lekfullheten på allvar

Mini Rodini är ett svenskt barnklädesmärke som skapades 2006 som en hyllning till alla små och deras fantasifulla världar. I Mini Rodinis kollektioner finner du ett rum för alla personligheter i form av kläder och barnplagg som passar just dem, både i humör och kreativitet. Mini Rodini har en färgglad och lekfull design i sina textilier som omedelbart faller barnen i smaken. Emellertid är det fortfarande kvalitén i plaggen som är det viktigaste för Mini Rodini. Plaggen ska inte bara vara tilltalande och spännande att se på och bära, de ska också vara hållbara och tillverkade på ett sätt som besparar miljön samt de människor som arbetar med produkterna.

Vanliga frågor

Är Mini Rodini svenskt?
Ja, varumärket grundades i Sverige 2006.
Hur är Mini Rodinis kläder i storlek?
Alla Mini Rodinis kläder är tillverkade med storlekar som erhåller skandinaviska mått. Jämför du med kläder som är tillverkade utomlands upplevs de något större.
Var tillverkas Mini Rodinis kläder?
Mini Rodinis kläder tillverkas till i Indien. I och med varumärkets Code of Conduct fokuserar de på att fabrikerna som tillverkar kläderna erhåller bra arbetsförhållanden, säker arbetsmiljö och levnadslön.
Populära sökningar
Mini Rodini SS22Mini Rodini SS22 PreMini Rodini SS21Mini Rodini Pre-SS21Mini Rodini AW21Mini Rodini Pre-AW21Mini Rodini SS20Mini Rodini AW20Mini Rodini E.TMini Rodini Pre AW22Mini Rodini UV-Dräkter & badkläder Mini Rodini klänningMini Rodini fleeceMini Rodini kepsar & solhattarMini Rodini jackorMini Rodini OverallMini Rodini MössorMini Rodini AW22