Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Medlemsvillkor

Innehåll: Villkor

Dessa medlemsvillkor gäller för medlemmar i BabyWorld Family Club och BabyWorld AB (org.nr. 556985-0281). Genom att registrera dig som medlem i BabyWorld Family Club godkänner du dessa medlemsvillkor.

Grund för medlemskap

Grund för medlemskap hos BabyWorld kan endast ingås av personer som är över 18 år. Medlemmen ansluts i egenskap av privatperson. Våra butiker kan begära att du som medlem kan uppvisa giltig legitimation. Medlemskap är kostnads- och kortfritt.

BabyWorld Family Club

Som medlem får du bland annat tillgång till unika medlemserbjudanden, personliga erbjudanden, inbjudan till evenemang och mycket mer. Du skapar även ett konto där dina personuppgifter, genomförda köp och annan information om ditt medlemskap finns samlade. Kontot går att nås via Mina sidor som du hittar här. Som medlem identifierar du dig i butik genom att ange e-postadress, telefonnummer eller annan medlemsinformation i kassan eller som inloggad på hemsidan.

Medlemsnivåer

BabyWorld Family Club har tre medlemsnivåer:

  • Brons: 0 – 4999 poäng
  • Silver: 5000 – 14 999 poäng
  • Guld: 15 000+ poäng

Medlemsnivån är baserad på dina totala poäng under de senaste 12 månaderna. Poäng för ditt senaste köp syns på ditt konto efter att varorna är utlevererade från vårt lager.

När du uppnått de poäng som krävs för respektive nivå, uppgraderas du och bibehåller din nya medlemsnivå under 12 månader. Därefter är det dina totala poäng senaste 12 månaderna, som ligger till grund för kommande nivåstatus. Upp- och nedgradering sker löpande under året. Ju fler poäng du samlar under ett år desto högre medlemsnivå och desto mer exklusiva erbjudanden får du möjlighet att ta del av.

Bonus

Som medlem får du en bonuspoäng per krona (1 kr = 1 bonuspoäng) när du handlar på BabyWorld. Köp av presentkort, tjänster, fraktavgifter mm samt inköp betalade med bonuscheck ger inte bonuspoäng. Du kan även samla poäng vid poänguppdrag i vårat community, som räknas in i dina medlemspoäng vid avklarat uppdrag.

Bonuspoäng utbetalas i form av bonuscheckar. De bonuspoäng som du samlat in under de senaste 12 månaderna ligger till grund för bonuscheckar. När du uppnått 1250 bonuspoäng tilldelas du en bonuscheck på 25 kr. Om du vid ett köp uppnått en poängnivå som ger flera bonuscheckar, kommer du få en samlad bonuscheck (exempelvis 2000 bonuspoäng = bonuscheck på 50 kr). Dessa utbetalas var 30:e dag, och har en giltighetstid på 90 dagar. Du kan endast använda en bonuscheck per köp och/eller dag.

Bonuschecken kan användas som rabatt vid köp i våra butiker eller på babyworld.se. Bonuscheckar kan inte inlösas mot kontanter. Om du har använt en bonuscheck vid köp av en produkt som du väljer att returnera kommer du ej få bonuscheckens belopp återbetalt, då den räknas som en rabatt. Om du har använt en bonuscheck för en produkt som du vill byta, kommer bonuschecken att gälla även för den nya produkten som du byter till (OBS! gäller endast vid köp i butik då vi ej hanterar byten på onlineköp).

Du kan hålla dig uppdaterad angående din nivå för bonuspoäng på Mina Sidor på babyworld.se.

Personliga erbjudanden

Vi vill att du som medlem ska få unika erbjudanden och rabatter som vi tror att just du tycker om. För att kunna ge dig sådana erbjudanden eller rabatter behöver vi behandla dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter (e-postadress, telefonnummer, adress, medlemsnummer), din köphistorik, användarbeteende på vår hemsida eller på BabyWorld Community samt personliga val i BabyWorld Community. Behandlingen av dessa uppgifter är nödvändiga för att vi ska kunna förbättra de rabatter du får som medlem i BabyWorld Family Club och för att kunna ge dig personligt anpassade erbjudanden.

BabyWorld Community

I BabyWorld Community kan du som medlem ställa frågor, få svar, göra inlägg, svara på andra medlemmar, lägga ut bilder samt skapa din egen avatar. Genom att genomföra olika aktiviteter på vår webbplats, t.ex. genomföra köp, skriva recensioner, likes, utföra poänguppdrag, låser du upp troféer samt samlar poäng till BabyWorld Family Club. Genom att samla troféer av olika uppfyllda aktiviteter stiger du i nivå. På communitysidan kan du se hur många troféer du har i förhållande till andra medlemmar. På startsidan visas en topplista på de medlemmar som har flest troféer.

Recensionsmail om köpta produkter kan skickas till dig som medlem efter genomförda köp. De recensioner som får flest likes kommer lyftas upp på produktsidan som en framröstad topprecension. De senaste recensionerna kommer också visas live på startsidan och i vårt Community.

Behandling av personuppgifter

I samband med att du blir medlem i BabyWorld Family Club registrerar vi dina kontaktuppgifter (e-postadress och mobilnummer). Dessa uppgifter behöver vi för att kunna identifiera dig och komma i kontakt med dig. Om du har identifierat dig som medlem vid köp i butik eller på vår e-handel, kommer uppgifter om köpet att registreras och lagras. 

Behandling av personuppgifter sker för att möjliggöra en personligt anpassad upplevelse i medlemsklubben. Baserat på de uppgifter vi samlar in (t.ex. köphistorik, ålder, adress m.m.) gör vi en analys som kan resultera att du exempelvis kan sorteras in i ett kundsegment. Insikterna från analysen ligger till grund för att anpassa kommunikation till dig och för dina personliga erbjudanden, förmåner m.m. Olika medlemmar kan därför få olika förmåner och erbjudanden. Analysen hjälper oss också att skicka så relevant information och så relevanta erbjudanden till dig som möjligt. Vi kommunicerar med dig som medlem via e-post och sms.

Du kan själv logga in på Mina sidor och uppdatera dina kontaktuppgifter eller ändra val av kommunikationskanaler. I samtliga mail och SMS från BabyWorld hittar du även en länk eller instruktion för att kunna avsäga dig utskick.

För mer information om vår personuppgiftshantering, kan du läsa här.

Rättigheter

Du har rätt att begära ett registerutdrag på vilka personuppgifter vi behandlar. Om en uppgift är felaktig har du alltid rätt att begära den rättad. Inom ramen för det angivna ändamålet har du också rätt att komplettera eventuellt ofullständiga personuppgifter. Om vi behandlar dina personuppgifter med samtycke som laglig grund för behandlingen har du rätt att närsomhelst återkalla samtycket med framtida verkan.

Registrerade har rätt att motsätta sig att personuppgiftsbehandling sker för direktmarknadsföring. Detta görs lättast genom att avregistrera sig genom att klicka på avregistreringslänken i utskicket eller kontakta kundservice via vårt kontaktformulär längst ner på sidan.

Registrerade har alltid rätt att få sina personuppgifter raderade. Ett undantag är om vi enligt lag är skyldiga att bevara uppgifterna.

Ändring av villkor

BabyWorld har rätt att ändra dessa villkor löpande. Uppdaterade villkor finns att hitta på vår sida Medlemsvillkor.

Avtal och uppsägning

Medlemskapet gäller tills vidare. Du har som medlem när som helst rätt att avsluta ditt medlemskap genom att meddela kundservice om detta. BabyWorld har rätt att avsluta medlemskap om det senast registrerade köpet gjordes för mer 36 månader sedan eller om medlemskapet har beviljats utifrån en ansökan med felaktiga uppgifter. BabyWorld har därutöver rätt att när som helst säga upp ett Medlemskap med trettio dagars uppsägningstid vid missbruk av konto eller liknande.

Kontakt

Om du har frågor om BabyWorld Family Club eller våra medlemsvillkor kan du alltid vända dig till din lokala butik eller kontakta kundservice via vårt kontaktformulär längst ner på sidan.