Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
591 träffar
Populärast
Tygbok larv Lamaze
Lamaze
Tygbok larv
Nyhet
299 kr
Visar 24 av 591 produkter

Stort utbud av leksaker

Att köpa leksaker online hos oss på BabyWorld är smidigt, enkelt och prisvärt. Här hittar du allt du kan tänka dig i form av leksaker som passar barn i alla åldrar. Från babyleksaker för de allra minsta till LEGO, spel och pyssel för de äldre barnen. I leken får barnen en chans att utvecklas och lära sig, men också att drömma sig bort och aktivera sin fantasi och kreativitet. Uppmuntra dina barns intressen med leksaker som bjuder in till rollekar, fantasilekar och kreativt skapande. Sällskapsspel och pyssel är dessutom roliga aktiviteter för hela familjen att samlas kring. Vad kan väl vara bättre än att spendera en regnig dag inomhus med ett spännande spel eller genom att skapa, rita och måla?

Letar du efter den perfekta födelsedagspresenten eller julklappen hittar du även det hos oss. Hos BabyWorld hittar du det mesta inom leksaker för alla åldrar. Från mysiga och mjuka babyleksaker, utklädningskläder, roliga spel och pussel, spännande böcker, inspirerande byggklossar och LEGO, till leksaker som främjar rollek, aktiv utelek och eget skapande. Vi har leksaker för alla åldrar så att du alltid ska kunna hitta något som passar just ditt barn. Här hittar du också böcker för alla barn och åldrar- från färgglada pekböcker till roliga pysselböcker för de lite äldre. Vi har även ett brett utbud av de allra populäraste barnfigurerna som Pippi Långstrump, Paw Patrol, Babblarna, Bamse och Batman för att verkligen ge ditt barn en chans att leva sig in i sina favoritsagor för en stund och skapa sig sina egna äventyr.

Vanliga frågor

Varför är leksaker viktiga för barns utveckling?
Leksaker är, förutom att vara roliga att leka med, även ett bra hjälpmedel för att främja kreativitet. Leksaker understödjer barnet i att utveckla sin fantasi och kognitiva utveckling – samtidigt som det stöttar ett socialt samspel.
Vilken typ av leksaker är lämpliga för spädbarn?
För spädbarn är mjuka och färgglada leksaker med kontrasterande mönster och ljudstimulans vanligtvis lämpliga. Leksaker som skallror, gosedjur och lekmattor kan vara bra exempel på det. Även bitleksaker.
Vilken typ av leksaker är lämpliga för småbarn och förskolebarn?
Småbarn och förskolebarn gillar ofta leksaker som uppmuntrar aktiv lek och lärande. Exempel inkluderar byggklossar, pussel, färgglada böcker, pennor och enklare brädspel. Allra helst med ett roligt mönster – eller med sin favorit tv-figur på.
Vilka material är bäst för leksaker?
Bra leksaksmaterial inkluderar trä, gummi, silikon och plastmaterial som är fria från skadliga ämnen som BPA.
Hur gör man rent leksaker?
Rengör leksaker regelbundet med mild tvål och vatten. Många leksaker kan också rengöras i diskmaskinen eller tvättas i tvättmaskinen om de är av tyg.
Vad bör jag tänka på när jag väljer leksaker för barn?
Vid val av leksaker bör du ta hänsyn till barnets ålder, intressen och utvecklingsnivå. Vid köp av leksaker till små barn är det extra viktigt att se till så de är fria från små delar som kan vara en kvävningsrisk.