Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
40 träffar
Populärast
Fordon Mix Viking Toys
Viking Toys
Fordon Mix
Outlet 30%
27 kr39 kr
Visar 24 av 40 produkter
12

Leksaksbilar i många modeller

Bilar, motorcyklar och roliga traktorer är leksaker som de flesta barn tycker om att leka med. Här hittar du ett stort utbud av leksaksbilar i olika varianter. Vi erbjuder både mindre leksaksbilar men även större bilar som barnen kan sitta på. För mer avancerade lekar kan du hitta radiostyrda bilar, ett riktigt roligt nöje för lite större barn. Att leka med fordon är roligt eftersom barnen känner igen bilarna från verkligheten. Att få köra omkring med lastbilar, traktorer och polisbilar är lärorikt och kul!

Roliga lekar inomhus och utomhus

Du kan hitta mängder av olika leksaksbilar hos oss, både från olika varumärken och i olika prisklasser. Välj ut favoriter från bland annat Buddy, Man, Dickie Toys och Paw Patrol! Barn har en fantastisk fantasi och kan snabbt leva sig in i leken. Med verklighetstrogna bilar och fordon blir leken mer verklig. En stor favorit är såklart leksak i form av lastbil. Dessa finns med stora flak som barnen kan fylla med leksaker. Kanske har ditt barn dockor och actionfigurer? Då kan det vara kul att köpa till en leksakslastbil eller annat fordon som barnen kan använda till dockorna.

Fordon i olika former

Eftersom vi erbjuder ett stort och varierat utbud av leksaksbilar kan du enkelt hitta både mindre och större fordon. Vissa av våra leksaksbilar fungerar dessutom perfekt att använda utomhus. Barnen kan bygga banor i gruset eller i gräset och låta bilen köra fram längst egengjorda hopp och hinder. Förutom våra leksaksbilar kan du även hitta andra typer av fordon här, bland annat motorcyklar, flygplan, helikoptrar och till och med biltvättar. Med olika typer av fordon och tillbehör kan barnen leva sig in och hitta på olika lekar. Kolla gärna in våra olika set, vi erbjuder bland annat "Olycka", ett leksaksset med ambulansbilar, räddningstjänstbilar och räddningshelikoptrar.