Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
35 träffar
Populärast
Visar 24 av 35 produkter
12

Uteleksaker – perfekt aktivering för barn i alla åldrar

När vädret tillåter är aktiviteter utomhus både roligt och utvecklande. Hos oss på BabyWorld hittar du ett brett utbud av uteleksaker som passar barn i alla åldrar. Välj bland allt från trehjulingar, badringar, sparkcyklar, UV-tält, hoppleksaker och mycket mer! Med hjälp av uteleksaker kan familjen skapa minnen tillsammans – helger, lov och eftermiddagar efter skolan. Uteleksaker passar sig utmärkt som present såväl en rolig överraskning. Ta ditt barn i hand och gå ut och ha roligt tillsammans! Att lära sig cykla, bygga ett stort sandslott eller lära sig simma med simfötter kan vara ett minne för livet.

Vanliga frågor

När kan ett barn börja använda sparkcykel?
Den rekommenderade åldern ser olika ut beroende på modell, men brukar vara cirka 2–3 år.
Har sparkcyklar någon maxvikt?
Ja, och dessa rekommendationer bör alltid följas. För specifik inrådan – kika i respektive produktbeskrivning.
När är det dags att börja med armpuffar?
Det handlar först och främst om när du och ditt barn känner er redo. Hos oss på Babyworld finns det armpuffar som passar barn från och med att de är cirka 8–11 månader gamla. Det är alltid viktigt att följa rekommendationerna kring vikt respektive ålder, och aldrig sätta på ett barn armpuffar för tidigt.
Hur länge ska ett barn använda armpuffar?
Beroende på varumärke finns det vissa armpuffar som klarar av upp till 30 kg. Armpuffar är meningen att användas fram till dess att barnet lärt sig simma och inte behöver någon extra hjälp. Detta varierar givetvis, men brukar vara vid 6–8 års ålder.
När är det dags att börja använda en balanscykel?
En balanscykel passar sig utmärkt för barn i åldern 2–4 år. Balanscykeln är en jättebra inkörsport att öva balansen på innan det är dags för en vanlig cykel med pedaler.