Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
3 träffar
Populärast
Visar 3 av 3 produkter
1

Bada i stil och säkerhet med hjälp av coola badringar och badmadrasser

Badringar och badmadrasser är båda populära tillbehör för vattenaktivitet i pool, hav eller sjö. Hos oss hittar du badringar och badmadrasser som är utformade med komfort i åtanke. De är tillverkade av högkvalitativa material som ger en mjuk och behaglig yta att ha mot huden. Med ergonomisk design och stödjande egenskaper kan du slappna av och njuta av vattenaktiviteter utan att behöva oroa dig.

Hos oss på BabyWorld hittar du badringar och badmadrasser för barn som kan användas till mer än bara flythjälpmedel - de är ett verktyg för lek och lärande också! Med inbyggda ett flythjälpmedel kan barnet öva på sina motoriska färdigheter, uppmuntra sin fantasi och ha kul samtidigt som de utforskar vattenmiljön.

Från söta djurfigurer till roliga mönster och fina färger, kommer ditt barn att älska att hoppa i vattnet med sin nya följeslagare.

Vanliga frågor

Vilket material är vanligtvis badringar tillverkade av?
Badringar är vanligtvis tillverkade av PVC eller gummi. Dessa material erbjuder både hållbarhet och flytkraft.
Finns det olika storlekar av badringar?
Ja, det finns badringar i olika storlekar för att passa barn i olika åldrar.
Är badringar säkra att använda?
Badringar är säkra att använda när de används enligt instruktionerna. Det är viktigt att alltid övervaka barn när de använder badringar och att använda dem i säkra vattenmiljöer, som pooler med lämplig djup och under tillsyn av en vuxen.
Kan badringar användas i havet?
Ja, badringar kan användas i havet. Se till att du väljer en badring som är lämplig för havsvatten och att du är medveten om de lokala förhållandena, som tider för tidvatten och strömmar.
Vilka olika typer av badmadrasser finns det?
Det finns olika typer av badmadrasser att välja mellan. Det kan vara rektangulära, runda eller ha olika fantasifulla former. Vissa badmadrasser är utformade som solsängar med upphöjda delar för att stödja ryggen och benutrymme för att sträcka ut benen. Det finns också flerpersonsmadrasser som är tillräckligt stora för att rymma flera personer.
Hur blåser jag upp en badmadrass?
De flesta badmadrasser har en ventil där du kan blåsa upp dem med luft. Du kan använda din mun eller en handpump för att blåsa upp madrassen. Vissa badmadrasser kan även vara kompatibla med elektriska pumpar för snabb och enkel uppblåsning.
Vilket material är vanligtvis badmadrasser tillverkade av?
Badmadrasser är vanligtvis tillverkade av PVC eller annat hållbart och vattentätt material. Detta material gör dem tåliga nog att användas i vattenmiljöer och ger också den nödvändiga flytkraften.