Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
41 träffar
Populärast
Visar 24 av 41 produkter
12

Barncyklar & sparkcyklar för barn

På BabyWorld hittar du cyklar som passar till barn i alla olika åldrar. Allt från barnets första trehjuling till balanscyklar och riktiga cyklar med och utan stödhjul. Här köper du ditt barns allra första cykel med praktiskt avtagbart handtag så att ni tillsammans kan utforska friheten. Lite längre fram, när ditt barn lärt sig att behärska tekniken att cykla, kan hela familjen ge sig ut tillsammans på härliga cykeläventyr i vår vackra natur!

Innovativ trehjuling och coola balanscyklar

Hos oss köper du den innovativa trehjulingen från Doona. Med lätta justeringar anpassar du trehjulingen allt eftersom ditt barn växer och med ett knapptryck kan du smidigt fälla ihop cykeln och bära den i bärhandtaget eller packa in den i bilen. Cykeln är som en hybrid av en trehjuling och en sulky med säkerhetsbåge, sele och sufflett. Det smarta handtaget baktill kan justeras i olika längder så att det passar den som går bakom barnet. När ditt barn vuxit ur trehjulingen kan man testa en balanscykel, även kallad springcykel. Den ser ut som en vanlig cykel men saknar pedaler. Ditt barn sitter på den höj- och sänkbara sadeln och sparkar sig framåt genom att ta fart med fötterna i marken. De stora och stadiga hjulen hjälper ditt barn att hålla balansen. Så småningom är hen redo för att gå över till en vanlig cykel.

Barncyklar

I vårt utbud av cyklar hittar du barncyklar från Stålhästen. Cyklar designade med inspiration av mormors eller farfars gamla cykel med rena och stiliga linjer. Barncykeln Trampa 16 tum passar till barn mellan 4 - 6 år (100 - 125 cm) och kan användas med eller utan de tillhörande stödhjulen. Robusta och säkra blir dessa cyklar en perfekt cykel för ditt barn att börja sitt äventyr med, glöm inte att packa med picknicken i den medföljande cykelkorgen!