Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Om oss / Press

Innehåll: Årets butik, Barn & Baby 2021

Årets butik i kategorin Barn & Baby

BabyWorld vann årets butik 2021 på Prisjakt i kategorin "Barn & Baby". Året butik 2021 Prisjakt

Årets butik i kategorin Barn & Baby

BabyWorld vann årets butik 2020 på Prisjakt i kategorin "Barn & Baby". Året butik 2020 Prisjakt

BabyWorld expanderar genom att förvärva Big Baby


BabyWorld förvärvar sju butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Expansionen är ett steg i BabyWorlds satsning på att kombinera en exceptionell kundupplevelse digitalt med ett oöverträffat kundmöte i det fysiska ledet.
”Vårt mål är att bli marknadsledande inom babyfackhandel i Sverige och att förvärva dessa välrenommerade och strategiskt belägna butiker känns som ett stort och avgörande steg i den riktningen” säger Dennis Söderqvist, VD BabyWorld.
Vi ser nu fram emot att ytterligare utveckla och fördjupa samarbetet med våra partners i leverantörsledet för att ge våra kunder bästa tänkbara köpupplevelser. Förvärvet innebär att BabyWorld AB övertar ägandet av Big Baby AB och verksamheten kommer framgent att bedrivas under varumärket BabyWorld. BabyWorld grundades 2016 och efter förvärvet finns bolaget representerade med fysisk handel i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås och Nyköping med totalt nio babybutiker. Tillsammans med den digitala närvaron beräknas bolaget omsätta ca 350 MSEK.

Nytt centrallager

Under sommaren 2019 byter vi lokaler för vårt centrallager, från Axel Johanssons gata 7 till Hansellisgatan 17 i Uppsala. Från rådande 1 100 kvm till 4 800 kvm - för att ännu snabbare kunna skicka alla ordrar till våra fantastiska kunder!

Årets E-handlare inom kategorin Barn & Familj

Motivering: "Tack vare deras höga tillgänglighet och en snabb och trevlig kundservice tar BabyWorld hem priset inom sin kategori."

Andra butiken, Västerås

April 2018 öppnades vår andra fysiska butik på Krankroksgatan 5 i Västerås, med samma generösa utbud som vår Uppsalabutik!

Butiken är 1 000 kvm och ligger i populära handelsområdet Erikslund i Västerås.

Dedikerat e-handelslager

I mars 2018 flyttar vi e-handeln från butiken i Uppsala till ett dedikerat e-handelslager på Axel Johanssons gata 7 i Uppsala.

Vi öppnar www.babyworld.se

I oktober 2016 slog vi upp dörrarna till vår webbshop där du dygnet runt kan handla allt du kan tänkas behöva för ditt barn. Från början skickades alla produkter från butiken i Uppsala.

Första butiken, Uppsala

Den 10:e december 2015 öppnade vi vår första butik - på Takpannegatan 21 i Uppsala är nu alla kunder välkomna att besöka oss! Butiken ligger i Gränbystaden norra med goda parkeringsmöjligheter.