Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
129 träffar
Populärast
Glass-Set Kids Concept
Kids Concept
Glass-Set
Rabattkod
314 kr
Pizza Jabadabado
Jabadabado
Pizza
Rabattkod
239 kr
Fika Kakor Kids Concept
Kids Concept
Fika Kakor
Rabattkod
129 kr
Grytset I Trä Micki
Micki
Grytset I Trä
Rabattkod
129 kr
Kassapparat Kids Concept
Kids Concept
Kassapparat
Rabattkod
252 kr
Kakfat Kids Concept
Kids Concept
Kakfat
Rabattkod
128 kr
Hamburger Meal Jabadabado
Jabadabado
Hamburger Meal
Rabattkod
178 kr
Grillkorg Jabadabado
Jabadabado
Grillkorg
Rabattkod
407 kr
Kaffekokare Kids Concept
Kids Concept
Kaffekokare
Rabattkod
318 kr
Brödrost Kids Concept
Kids Concept
Brödrost
Rabattkod
265 kr
Visar 24 av 129 produkter

Köksleksaker till barn

Köksleksaker till barnen som gärna gör precis som mamma och pappa, de vill helst vara med och fixa i köket, hjälpa till att spika och hamra och jobba precis som föräldrarna. Här hittar du våra populära köksleksaker till barn. Dessa leksaker gör det möjligt för barnen att upptäcka en matlagningsglädje och testa hur det är att vara vuxen. Många barn leker ofta "vuxenlekar" som ”Mamma, pappa, barn” och liknande. Det är både lärorikt och kul. I vårt sortiment av köksleksaker barn kan du hitta allt från leksaksmat till låtsas dammsugare, städvagnar och kassaapparater. Du hittar även köksspisar och köksset med kastruller, grytvantar och vispar.

Set eller enskilda produkter

Med olika redskap och köksleksaker kommer barnen garanterat att starta sitt eget café med verklighetstrogen leksaksmat. Det är roligt att se hur barnen härmar och gör precis som mamma och pappa i köket. De hackar grönsaker, tar fram saker ur ugnen och tar betalt, precis som man ska. I vårt utbud av köksleksaker barn kan du både köpa enskilda produkter som brödrost, kaffemaskin eller strykjärn, men här finns också kompletta leksaksset. Du kan exempelvis köpa ett helt kök med spis, kastruller och andra roliga verktyg. Här finns också set med frukter och leksaksmat, kastruller och grönsaker. Att ha rolig leksaksmat gör det mycket enklare att leva sig in i leken, något som barn tycker är kul. Ett leksakskök kan dessutom vara ett lekfullt sätt för barnen att lära sig vara i köket och med tiden faktiskt utveckla ett riktigt intresse för matlagning. Medan mamma och pappa står och steker riktiga hamburgare kan barnet steka sin leksaksmat samtidigt – kul!

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer