Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
10 träffar
Populärast
Visar 10 av 10 produkter
1

Leksakskök som inspirerar till lek

Låt barnen koka, steka, baka och gratinera på sitt eget vis i sitt eget leksakskök! Investera i ett lekkök till ditt barn så kan du få smaka på många olika smaskiga maträtter, välj bland flera olika kök och kökstillbehör. Ett lekkök kan komma att väcka både matlust och viljan att hjälpa till - det är alltid roligt att testa göra samma saker som mamma och pappa gör!

Vanliga frågor

Från vilken ålder bör barn leka med leksakskök?
En rekommenderad ålder är ofta från 3 år. Då kan barnet röra sig fritt på egen hand och kan med hjälp av fantasin stiga in i sin egen värld. Vissa tillbehör kan även vara i något av det mindre laget, vilket det då kan vara fördelaktigt att vara lite äldre.
Var ska man ställa leksaksköket?
Det beror givetvis på hur ni bor. Har barnet ett eget rum eller delar med ett syskon passar sig ett leksakskök perfekt där inne! I annat fall i vardagsrummet såväl i köket om det finns utrymme för det.
Vad är fördelarna med att leka med leksakskök?
Barn tar gärna efter sina föräldrar – även i köket! Att ha ett leksakskök i sin egen storlek gör det ännu roligare. Dels väcker det kreativitet, dels får det barnet att ta eget ansvar. Ett leksakskök passar sig även perfekt att leka med tillsammans – barn som vuxen.