Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
102 träffar
Populärast
Byggklossar 60 St Senses Micki
Micki
Byggklossar 60 St Senses
269 kr
Byggklossar Trä Babblarna
Babblarna
Byggklossar Trä
279 kr
Träklossar Abc Jabadabado
Jabadabado
Träklossar Abc
349 kr
Hästdusch Playmobil
Playmobil
Hästdusch
399 kr
Visar 24 av 102 produkter

Köp byggklossar till barn i trä eller plast online

När barnet blivit cirka ett år börjar det bli väldigt spännande och roligt att själv få bygga och skapa saker. Här kan du hitta mängder av byggklossar, perfekta leksaker som ger mer utrymme åt barnens kreativitet. Vi erbjuder många olika typer av byggklossar barn, blad annat klassiska varianter i trä. Du kan även hitta byggklossar för äldre barn med mer avancerade former. För små barn som vill lära sig bygga och stapla saker kan du även hitta magnetiska byggklossar, dessa gör det ännu enklare att stapla torn och bygga saker.

Utmanande lekar med roliga byggklossar

I sortimentet finns riktigt roliga byggklossar av plast som ger barnet möjlighet att bygga fordon och olika modeller. En riktig klassiker när det kommer till byggklossar är byggstavar. Dessa fungerar utmärkt att stapla i ett högt torn eller att bygga olika saker med. Kanske kommer du ihåg de gamla Kapla-stavarna? Du hittar liknande varianter hos oss. Det finns inget roligare för barnen än att bygga höga torn (ibland högre än själva barnet) för att sedan rasera bygget. Förutom hederliga byggklossar i stora klossformer finns det även många andra varianter. Exempelvis Plusplus. Detta varumärke tillverkar byggklossar plast i plusform. Det går att sätta ihop plusbitarna med varandra för att på så sätt bygga och sätta ihop bitarna till olika saker. Att Plusplus-bitarna dessutom kommer i glada färger gör såklart leken ännu bättre.

Bygg med plusplus

Plusplus finns att köpa i många olika varianter. I vissa byggsatser är byggklossarna större, i andra fall mindre. Små bitar passar dock inte för mindre barn eftersom det finns risk att barnet biter och råkar svälja dem. Du ser tydligt hur många byggklossar som ingår i spelet och ibland även för vilken ålder byggklossarna är lämpade för. Låt barnen utforska sin egen kreativitet och bygga saker!

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer