Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
268 träffar
Populärast
Visar 24 av 268 produkter

Leksaker för din baby

Finns det något gulligare än barn som underhåller sig själva med sina babyleksaker? Vi på BabyWorld har satt ihop ett stort utbud av babyleksaker med alla möjliga typer av roliga gosedjur, mjuka gelringar, skallrande saker och spännande klossar. Våra babyleksaker passar från 0 – 6 månader. Många av leksakerna gör det även enklare för dig själv att leka med barnet, exempelvis våra populära fingerdockor. Du hittar även gåvagnar här på sidan, en rolig leksak som dessutom tränar upp barnets förmåga att gå på egen hand.

Köp babyleksaker online hos oss

Finns det något gulligare än barn som underhåller sig själva med sina babyleksaker? Vi på BabyWorld har satt ihop ett stort utbud av babyleksaker med alla möjliga typer av roliga gosedjur, mjuka gelringar, skallrande saker och spännande klossar. Våra babyleksaker passar från 0 – 6 månader. Många av leksakerna gör det även enklare för dig själv att leka med barnet, exempelvis våra populära fingerdockor. Du hittar även gåvagnar här på sidan, en rolig leksak som dessutom tränar upp barnets förmåga att gå på egen hand. Oavsett vilka bebisleksaker du bestämmer dig för kan vi på BabyWorld garantera att ni kommer att ha många roliga och lekfulla stunder att se fram emot. Alla produkter du hittar hos oss håller hög kvalitet och är säkra för barn att använda. Vi har stenhårda krav när vi tar in våra produkter, något som vi vet att våra kunder uppskattar.Den första tiden med barnet är alltid rolig. Fyll er tid tillsammans med roliga och stimulerande lekar genom att beställa fina babyleksaker från oss.

Babyleksaker i alla möjliga former och färger finns här

Du kan använda vår filtreringsfunktion för att hitta leksaker inom ett visst pris, med en viss färg, från ett visst varumärke eller av ett speciellt djur. Ditt barn kanske har blivit väldigt förtjust i lejon. Överraska din lilla bebis med ett fint gosedjur då, det kommer snabbt att bli en favorit. När du handlar hos oss på BabyWorld har du flera olika prisklasser att välja mellan. Vi ser även till att du får hem dina babyleksaker och andra produkter så fort det bara går. Kolla gärna in alla våra andra produkter också. Vi har både kläder, barnvagnar och annat som är bra för barnen. Du kan även hitta något till dig själv hos oss, exempelvis amningskläder, bärselar och stödbälten.