Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

38 träffar
Populärast
Explore & More Xylofon Räv Skip Hop
Skip Hop
Explore & More Xylofon Räv
329 kr
Piano Baby Einstein
Baby Einstein
Piano
419 kr
Xylofon Teddy Jabadabado
Jabadabado
Xylofon Teddy
169 kr
Maracas Jaguar Djeco
Djeco
Maracas Jaguar
79 kr
Maracas - Rosa Jollein
Jollein
Maracas - Rosa
149 kr
Aktivitetsleksak Piano Lejon Playgro
Tillfälligt slut
Playgro
Aktivitetsleksak Piano Lejon
299 kr
Visar 24 av 38 produkter
12

Musikinstrument för barn – sväng loss tillsammans

Musik och rytmik är något de flesta barn uppskattar. Att skapa egen musik eller förhöja sångstunden med egna instrument är roligt för hela familjen! Hos oss på BabyWorld hittar du olika musikinstrument - välj mellan gitarr, xylofon, trummor eller en enkel maracas! Att få ett eget instrument för att kunna skapa egna toner kan vara väldigt inspirerande. Handla instrument i barnets egen storlek så de kan upptäcka musikens konst på sina villkor. 

Vanliga frågor

Vilket instrument är enklast att lära sig?

Hos oss på BabyWorld hittar du instrument som alla är en bra inkörsport för att lära sig. Hos små barn handlar det till största del om att vara bekväm och spela av nöje, utan krav på att lära sig. För många är gitarren ett lagom instrument att börja med att ta sig an, men även maracas och trumma.

Vad är fördelen med att leka med instrument?

Hos oss på BabyWorld hittar du instrument för små barn i alla åldrar! Vi erbjuder instrument till både små bebisar och barn. Musik har ingen ålder!

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer