Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
56 träffar
Populärast
Visar 24 av 56 produkter

Allt för lässtunderna med barnen

Hos oss på BabyWorld kan du hitta mängder av barnböcker för barn olika åldrar. Vi erbjuder dessutom böcker för dig som är gravid, roliga pysselböcker ni kan lösa tillsammans och mycket mer. Att läsa godnattsaga är för många barn kvällens höjdpunkt. Det är mysigt att mamma eller pappa sitter på sängkanten och läser. Hos oss kan du hitta fina klassiker som Max-böckerna, Barnkammarboken och Alfons Åberg. Dessa böcker har roliga sagor och fina bilder som barnen tycker om att kolla på medan du läser.

Roliga känn-böcker och massor av pyssel

Här finns även pedagogiska böcker från Gunilla Wolde. Se till att bevara alla fina stunder och minnen från att du blir gravid och under bebistiden genom att köpa "När jag var liten". Här kan du klistra in foton från bebisbubblan, gravidmagen och skriva anteckningar. Detta är otroligt värdefullt att kunna se tillbaka på när barnet sedan växer upp. Våra barnböcker på nätet passar alla barn, från de minsta till de större. För badstunder har vi även badböcker från Bamse. Hitta dina favoriter och överraska barnen med en riktigt rolig och spännande godnattsaga!

Ljudböcker för barn

Vårt sortiment av barnböcker är brett och vi erbjuder även barnböcker med ljud och med struktur. Medan du läser kan barnet känna och klappa i boken eftersom dessa böcker har tyg, päls och andra spännande material. Att köpa barnböcker online är väldigt smidigt, du kan läsa en kort sammanfattning om boken genom att klicka dig in på respektive produkt. För barnen är ljudböcker barn väldigt bra. Tillsammans kan ni lyssna på boken och sitta och rita eller pyssla samtidigt. Barnböcker med ljud kan även vara "vanliga" sagor men med ljudeffekter. Kolla exempelvis in storfavoriten "Nöff på bondgården". Här kan barnet trycka på knappar och så låter det "Muuu", "Nöff, nöff" eller "Voff".