Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Min Pottkalender Babynord
Min Pottkalender Babynord
Min Pottkalender Babynord
Min Pottkalender Babynord

Min Pottkalender

129 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Potträning. Blöjavvänjning. Toalettillväjning. Samma resultat. Många vägar dit. En sak är säker: ditt barn kommer bli blöjfri förr eller senare – tonåringar som går hjulbent på grund av blöja ser man inte så ofta.

Kissa, bajsa – klistra!
Min Pottkalender – en hjälp på vägen
Vi blir blöjfria – förr eller senare


Men hur går vi då från de otroligt bekväma hopp-skutt-spring-säkra blöjorna som kan absorbera litervis med kiss utan att kännas blöta, till vanliga kalsonger eller trosor? Hur ändrar vi ”kissa, bajsa, byta ” till ”kissa, bajsa, spola”?
Behöver vi göra något alls för att hjälpa barnen?

Även om åsikterna går isär kring hur vi ska gå till väga, så är nog de flesta överens om att lite hjälp på traven – och lite uppmuntran på vägen – inte skadar. Oavsett hur vi väljer att göra har de flesta av oss ett stort behov av att bolla tankar och läsa om hur andra gör – för att kunna avgöra hur man ska göra själv. Den här sidan är tänkt som någon form av byggsten i den processen, lite hjälp på vägen – tips, tankar och idéer kring potträning – och hur man kan använda Min Pottkalender som en kul hjälp.
Hur funkar potträning med Min Pottkalender?

Väldigt enkelt. Det är en liten bok med uppslag för varje vecka. I mitten finns kiss- och bajsklistermärken som klistras in varje gång barnet varit på pottan. Och ja – man får klistra även om det inte kommer något, det är försöket som räknas! I boken får man följa filurerna Ludde och Leppelina på deras resa från blöja till potta.

För att Min Pottkalender verkligen ska bli ditt barns eget historiska kiss-och-bajsdokument är första sidan till för att skriva lite om barnet. Vem fick hen pottan av egentligen och när satt hen på pottan för första gången? Det finns även plats för att klistra in en bild så att det inte ska finnas någon som helst tvekan till VEMS Pottkalendern är.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig