Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
122 träffar
Populärast
Träkök Little Dutch
Little Dutch
Träkök
Nyhet
2 099 kr
Visar 24 av 122 produkter

Leksaker för barn mellan 3 och 4 år

För tre- till fyraåringar öppnar leksakerna dörren till en fantastisk upplevelse av lärande och glädje. I denna ålder är barnets nyfikenhet på topp, och leksakerna kan spela en avgörande roll i barnets utveckling. Från färgglada byggklossar till pedagogiska spel, är det en resa av upptäckt och skoj där leksakerna blir verktyg för både lek och lärande. Utforska med oss det spännande utbudet av leksaker som inspirerar till kreativitet och stöder barnens utveckling i tre till fyra års åldern.

Vanliga frågor

Vad ska jag köpa till en 3-åring i present?

Att välja en present till en treåring kan vara roligt och utmanande samtidigt.
Här är några idéer som kan vara lämpliga för en treåring:

Leksaker för kreativitet: fingerfärg eller vattenfärger. Stora, greppvänliga kritor och papper. Lera eller modellera för enklare skulpturprojekt.

Pussel och byggleksaker: Stora träpussel med stora bitar och enkla mönster. LEGO eller byggklossar för byggande och konstruktion.

Interaktiva böcker: Färgglada böcker med stora bilder och möjlighet till interaktion, som peka och känna-böcker.

Leksaksbilar eller dockor: En klassisk present är bilar eller dockor, vilket främjar fantasi och rollek.
Vad ska jag köpa till en 4-åring i present?
Att välja en present till en 4-åring kräver att man tar hänsyn till barnets intressen och utvecklingsnivå. Här är några idéer som kan vara passande:

Byggklossar: Stora och färgglada byggklossar är perfekta för att främja barnets finmotorik och kreativitet.

Målarsaker: Ge barnet möjlighet att utforska sin konstnärliga sida med färgpennor, kritor, målarböcker eller fingerfärg.

Utomhusleksaker: Trehjuling eller springcykel för att främja balans och motoriska färdigheter. En boll för att sparka eller kasta.
Hur kan jag främja motorisk utveckling med leksaker för barn mellan 3 och 4 år?
Leksaker som kräver grepp, som byggleksaker och pussel, är bra för att främja finmotorisk utveckling. Stora bollar, gåvagnar och enkla instrument kan bidra till att förbättra grovmotoriska färdigheter.
Vilka leksaker kan stimulera barnets fantasi och kreativitet?
Dockor och actionfigurer, leksaksbilar och byggklossar är utmärkta val för att stimulera fantasin. Leksaker som inte har en fastställd användning uppmanar barnet att använda sin fantasi och skapa sina egna berättelser och äventyr.