Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
321 träffar
Populärast
Träbåt Viktoria Bamse
Bamse
Träbåt Viktoria
Rabattkod
249 kr
Glass-Set Kids Concept
Kids Concept
Glass-Set
Rabattkod
314 kr
Sånglåda Jabadabado
Jabadabado
Sånglåda
Rabattkod
259 kr
Gunghäst Djeco
Djeco
Gunghäst
Rabattkod
1 119 kr
Grytset I Trä Micki
Micki
Grytset I Trä
Rabattkod
129 kr
Sminkväska Jabadabado
Jabadabado
Sminkväska
Rabattkod
269 kr
Kakfat Kids Concept
Kids Concept
Kakfat
Rabattkod
128 kr
Pappväska 25Cm Bamse
Bamse
Pappväska 25Cm
Rabattkod
169 kr
Min Pottkalender Babynord
Babynord
Min Pottkalender
Rabattkod
107 kr
Dockvagn - White Sebra
Sebra
Dockvagn - White
Rabattkod
1 179 kr
Visar 24 av 321 produkter

Leksaker för barn 3-4 år

Troligtvis hör du ditt barn prata med allt och alla, språkutvecklingen skapar oändliga möjligheter till rollekar med figurer och leksaker. Det finns även en hel del myror i byxorna som behöver få utlopp genom lek och spring, här har vi leksakerna för att ditt barn ska kunna springa av sig och låta fantasin flöda med sina uppstoppade vänner och leksaker!

Kreativa rollekar

Rollekar är ett sätt för barnen att bearbeta händelser och känslor. Tack vare språkutvecklingen brukar barn i 3 - 4 årsåldern leka kreativa rollekar där mjukdjur och dockor får egna personligheter. Som förälder får du räkna med att höra hur du själv låter i vissa situationer. Här har vi samlat populära bilar, dockor och tillbehör, dockskåp, klassiker från Brio och Playmobil och mycket mer. Roliga och säkra leksaker som stimulerar fantasin och som ditt barn kan leka med i många år framöver! Här köper du dina leksaker till barnen med snabb leverans.

Leksaker till aktiva barn

Här hittar du roliga bollhav, coola balanscyklar, klättergrepp, trehjulingar, fina gungdjur och hoppdjur. Allt för aktiva barn med mycket bus och spring i benen! Säkra armringar som hjälper till att hålla barnet ovanför vattenytan och roliga fylla-i-böcker att spara till framtiden. Här tipsar vi även om enklare pussel och spel som passar perfekt till kluriga barn i ålderskategorin 3 - 4 år. Vi rekommenderar även roliga och populära Cd-skivor och åldersanpassade Dvd-filmer. Välkommen att botanisera bland vårt breda utbud av fina kvalitetsleksaker till barnen!

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer