Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
324 träffar
Populärast
Plocklåda Trä Babblarna
Babblarna
Plocklåda Trä
Rabattkod
349 kr
Sånglåda Jabadabado
Jabadabado
Sånglåda
Rabattkod
259 kr
Plocklåda Senses Micki
Micki
Plocklåda Senses
Rabattkod
199 kr
Gunghäst Djeco
Djeco
Gunghäst
Rabattkod
1 119 kr
Xylofon Kanin Jabadabado
Jabadabado
Xylofon Kanin
Rabattkod
169 kr
Pappväska 25Cm Bamse
Bamse
Pappväska 25Cm
Rabattkod
169 kr
Dockvagn - White Sebra
Sebra
Dockvagn - White
Rabattkod
1 179 kr
Visar 24 av 324 produkter

Leksaker för barn 1-2 år

Det första året går väldigt snabbt och det tar inte lång tid innan barnet börjar bli lite mer nyfiket på sin omgivning. Här kan du hitta leksaker som passar till barn på 1 år. Alla leksaker för barn på runt 1 år är tillräckligt stora för att barnet inte ska kunna sätta i halsen. Dagens leksakstillverkare är väl medvetna om att barn biter, suger, kastar, slår och på olika sätt leker med sina leksaker. Vi på BabyWorld har noggrant valt ut varumärken och leksaker som vi anser håller hög kvalitet. Du hittar leksaker från Playgro, Brio, Oops och många fler.

Med leksaker till barn från 1-2 år kan barnen lära sig en hel del

Att leka med leksaker är en viktig del av barnets utveckling. Genom sina små lekar börjar de utveckla flera olika sinnen samt kroppens finmotorik. Dessutom är det kul att leka med roliga leksaker, både för barnet och för föräldrarna. Med hjälp av de leksaker du hittar hos oss kan du låta barnet leka ensamt eller aktivt delta i lekarna. Gör roliga röster och ljud med de mjuka djurleksakerna, visa hur man använder leksakshästen eller hur kul det kan låta med leksakspianot. Tillsammans kan ni komma på flera roliga lekar som snabbt för er närmare varandra.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer