Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
425 träffar
Populärast
Polisbil Aiden Kids Concept
Kids Concept
Polisbil Aiden
329 kr
Hylla Med Bilar Jabadabado
Jabadabado
Hylla Med Bilar
299 kr
Jordgubbstårta Jabadabado
Jabadabado
Jordgubbstårta
199 kr
Min Pottkalender Babynord
Babynord
Min Pottkalender
129 kr
Frukostset Jabadabado
Jabadabado
Frukostset
239 kr
Brödrost Kids Concept
Kids Concept
Brödrost
309 kr
Sopbil Aiden Kids Concept
Kids Concept
Sopbil Aiden
499 kr
Dockvagn - Blossom Pink Sebra
Sebra
Dockvagn - Blossom Pink
1 349 kr
Vertygsbälte Jabadabado
Jabadabado
Vertygsbälte
249 kr
Kakfat Kids Concept
Kids Concept
Kakfat
159 kr
Sulky I Trä Kids Concept
Kids Concept
Sulky I Trä
419 kr
Docksäng Jabadabado
Jabadabado
Docksäng
399 kr
Visar 48 av 425 produkter

Leksaker för barn 3-4 år

Troligtvis hör du ditt barn prata med allt och alla, språkutvecklingen skapar oändliga möjligheter till rollekar med figurer och leksaker. Det finns även en hel del myror i byxorna som behöver få utlopp genom lek och spring, här har vi leksakerna för att ditt barn ska kunna springa av sig och låta fantasin flöda med sina uppstoppade vänner och leksaker!

Kreativa rollekar

Rollekar är ett sätt för barnen att bearbeta händelser och känslor. Tack vare språkutvecklingen brukar barn i 3 - 4 årsåldern leka kreativa rollekar där mjukdjur och dockor får egna personligheter. Som förälder får du räkna med att höra hur du själv låter i vissa situationer. Här har vi samlat populära bilar, dockor och tillbehör, dockskåp, klassiker från Brio och Playmobil och mycket mer. Roliga och säkra leksaker som stimulerar fantasin och som ditt barn kan leka med i många år framöver! Här köper du dina leksaker till barnen med snabb leverans.

Leksaker till aktiva barn

Här hittar du roliga bollhav, coola balanscyklar, klättergrepp, trehjulingar, fina gungdjur och hoppdjur. Allt för aktiva barn med mycket bus och spring i benen! Säkra armringar som hjälper till att hålla barnet ovanför vattenytan och roliga fylla-i-böcker att spara till framtiden. Här tipsar vi även om enklare pussel och spel som passar perfekt till kluriga barn i ålderskategorin 3 - 4 år. Vi rekommenderar även roliga och populära Cd-skivor och åldersanpassade Dvd-filmer. Välkommen att botanisera bland vårt breda utbud av fina kvalitetsleksaker till barnen!