Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
377 träffar
Populärast
Träpussel Dress-Up - Blue Konges Slöjd
Konges Slöjd
Träpussel Dress-Up - Blue
299 kr
Hammarbänk Hamster - Almond Konges Slöjd
Konges Slöjd
Hammarbänk Hamster - Almond
Outlet 30%
391 kr559 kr
Spis Premium - Svart Micki
Micki
Spis Premium - Svart
495 kr
Docka Baby Ali Rubens Barn
Rubens Barn
Docka Baby Ali
529 kr
Tågset Premium Micki
Micki
Tågset Premium
495 kr
Lekvärld Bondgård Micki
Micki
Lekvärld Bondgård
199 kr
Lekvärld Regnbåge Micki
Micki
Lekvärld Regnbåge
199 kr
Visar 192 av 377 produkter

Leksaker för barn 3-4 år

Troligtvis hör du ditt barn prata med allt och alla, språkutvecklingen skapar oändliga möjligheter till rollekar med figurer och leksaker. Det finns även en hel del myror i byxorna som behöver få utlopp genom lek och spring, här har vi leksakerna för att ditt barn ska kunna springa av sig och låta fantasin flöda med sina uppstoppade vänner och leksaker!

Kreativa rollekar

Rollekar är ett sätt för barnen att bearbeta händelser och känslor. Tack vare språkutvecklingen brukar barn i 3 - 4 årsåldern leka kreativa rollekar där mjukdjur och dockor får egna personligheter. Som förälder får du räkna med att höra hur du själv låter i vissa situationer. Här har vi samlat populära bilar, dockor och tillbehör, dockskåp, klassiker från Brio och Playmobil och mycket mer. Roliga och säkra leksaker som stimulerar fantasin och som ditt barn kan leka med i många år framöver! Här köper du dina leksaker till barnen med snabb leverans.

Leksaker till aktiva barn

Här hittar du roliga bollhav, coola balanscyklar, klättergrepp, trehjulingar, fina gungdjur och hoppdjur. Allt för aktiva barn med mycket bus och spring i benen! Säkra armringar som hjälper till att hålla barnet ovanför vattenytan och roliga fylla-i-böcker att spara till framtiden. Här tipsar vi även om enklare pussel och spel som passar perfekt till kluriga barn i ålderskategorin 3 - 4 år. Vi rekommenderar även roliga och populära Cd-skivor och åldersanpassade Dvd-filmer. Välkommen att botanisera bland vårt breda utbud av fina kvalitetsleksaker till barnen!