Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
381 träffar
Populärast
Napp & Flaska Till Rubens Baby Rubens Barn
Rubens Barn
Napp & Flaska Till Rubens Baby
247 kr
Spis Premium - Röd Micki
Micki
Spis Premium - Röd
495 kr
Tågset Monster Micki
Micki
Tågset Monster
139 kr
Otto Slamkrypare På Hjul Neo Kids Concept
Kids Concept
Otto Slamkrypare På Hjul Neo
Outlet 30%
209 kr299 kr
Banana Split Jabadabado
Jabadabado
Banana Split
169 kr
Mini Bil Triangel Micki
Micki
Mini Bil Triangel
89 kr
Original Emil Rubens Barn
Rubens Barn
Original Emil
695 kr
Riddarborg 12 Delar Melissa & Doug
Melissa & Doug
Riddarborg 12 Delar
Outlet 30%
489 kr699 kr
Pussel 16 Bitar Buss Djeco
Djeco
Pussel 16 Bitar Buss
129 kr
Visar 168 av 381 produkter

Leksaker för barn 3-4 år

Troligtvis hör du ditt barn prata med allt och alla, språkutvecklingen skapar oändliga möjligheter till rollekar med figurer och leksaker. Det finns även en hel del myror i byxorna som behöver få utlopp genom lek och spring, här har vi leksakerna för att ditt barn ska kunna springa av sig och låta fantasin flöda med sina uppstoppade vänner och leksaker!

Kreativa rollekar

Rollekar är ett sätt för barnen att bearbeta händelser och känslor. Tack vare språkutvecklingen brukar barn i 3 - 4 årsåldern leka kreativa rollekar där mjukdjur och dockor får egna personligheter. Som förälder får du räkna med att höra hur du själv låter i vissa situationer. Här har vi samlat populära bilar, dockor och tillbehör, dockskåp, klassiker från Brio och Playmobil och mycket mer. Roliga och säkra leksaker som stimulerar fantasin och som ditt barn kan leka med i många år framöver! Här köper du dina leksaker till barnen med snabb leverans.

Leksaker till aktiva barn

Här hittar du roliga bollhav, coola balanscyklar, klättergrepp, trehjulingar, fina gungdjur och hoppdjur. Allt för aktiva barn med mycket bus och spring i benen! Säkra armringar som hjälper till att hålla barnet ovanför vattenytan och roliga fylla-i-böcker att spara till framtiden. Här tipsar vi även om enklare pussel och spel som passar perfekt till kluriga barn i ålderskategorin 3 - 4 år. Vi rekommenderar även roliga och populära Cd-skivor och åldersanpassade Dvd-filmer. Välkommen att botanisera bland vårt breda utbud av fina kvalitetsleksaker till barnen!