Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Teddy Hund Lekset Teddykompaniet
Teddy Hund Lekset Teddykompaniet
Teddy Hund Lekset Teddykompaniet
Teddy Hund Lekset Teddykompaniet

Teddy Hund Lekset

279 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Ge ditt barn en rolig och lärorik lekupplevelse med Teddy hund lekset!

Detta lekset ger möjlighet för ditt barn att skapa sina egna hunddrömmar och ta hand om sin egen lilla vovve när som helst.

Tillverkat av mjuk plysch, ger detta innovativa lekset en unik och underhållande lekupplevelse samtidigt som det främjar en sund utveckling genom rollspel och fantasifullt lekande. Genom att interagera med leksetet uppmuntras barnet att öva på att ta hand om ett husdjur och öppnar upp för samtal om ansvar och omsorg.

Leksetet innehåller en mjuk och gosig hund, perfekt för kramar och lek. Den medföljande hundkojan öppnas och stängs enkelt med hjälp av kardborreband och har ett praktiskt handtag så att ni kan ta med er lek överallt. Tillsammans med hunden finns även ett hundben, en vattenskål och en boll för extra roliga stunder, och vem vet vad mer som kan få plats i kojan.

Med Teddy hund lekset får ditt barn inte bara en rolig lekupplevelse utan också en interaktiv leksak som stimulerar fantasin och främjar kreativitet. Det är en pedagogisk leksak som underlättar aktivt lärande samtidigt som det ger möjlighet till hemmapyssel och rolig lek för barn i olika åldrar.

Ge ditt barn den glädje och spänning som bara en present kan ge med Teddy hund lekset. Det är en present som inte bara ger omedelbar underhållning utan också främjar utvecklingen av fantasi. Oavsett om det är till födelsedag, jul eller bara som en överraskning, kommer detta lekset att vara en uppskattad och minnesvärd gåva för ditt barn.

  • Storlek: 19x21x23 cm
  • Tvättbara i 40 grader

Alla gosedjur från Teddykompaniet är testade och godkända enl. EN71 och CE märkta. Ta bort alla lappar, plastdetaljer och snören innan ni ger mjukisen till ett barn.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig