Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

GuiderVarumärken
105 träffar
Populärast
Klosspussel 9 Bitar Babblarna
Babblarna
Klosspussel 9 Bitar
279 kr
Träpussel ABC Sebra
Sebra
Träpussel ABC
349 kr
Magnetbok Cosmos Janod
Janod
Magnetbok Cosmos
279 kr
Games Little Memory Djeco
Djeco
Games Little Memory
249 kr
Räknepussel 1-10 Nightfall Sebra
Sebra
Räknepussel 1-10 Nightfall
Outlet 30%
90 kr129 kr
Pussel Neo Kids Concept
Kids Concept
Pussel Neo
Outlet 30%
174 kr249 kr
Kasta-Ring-Spel Kids Concept
Kids Concept
Kasta-Ring-Spel
Outlet 30%
146 kr209 kr
Domino Babblarna
Babblarna
Domino
149 kr
Visar 24 av 105 produkter

Spel & pussel för barn

Det är sommarlov men regnet öser ner och allt verkar tråkigt. Men måste det vara så? Med roliga sällskapsspel och pussel blir det rena lekstugan att få vara inomhus! Vi erbjuder ett stort utbud av sällskapsspel för barn och hela familjen. Att spela spel tillsammans med barnen är riktigt roligt och det är lätt att bli häpen över hur mycket de små faktiskt kan. För dig med små barn har vi också ett brett utbud av roliga pussel.

Spela sällskapsspel hela familjen

För dig som vill hitta roliga aktiviteter att göra tillsammans med hela familjen är just sällskapsspel familj ett bra tips. Du kan hitta storfavoriter som "Med andra ord", Kinaschack och Alfabet, anpassat för att passa även de yngre spelarna. Att spela spel tillsammans med mamma och pappa är det bästa barnen vet. Samtidigt som det är roligt, lär sig också barnen mycket, särskilt i olika typer av frågespel.

Lägg pussel tillsammans

Pussel är en annan rolig aktivitet som är väldigt populärt i alla åldrar. Kanske håller du själv på med ett 3 000-bitarspussel? Hitta passande pussel för dina barn och låt intresset växa! Pussel är dessutom något som är kul att göra tillsammans, man hjälper varandra. Vi erbjuder många olika pussel, vissa är väldigt lätta, andra mer avancerade. Pussel för barn har ofta motiv av kända Disneyfilmer och karaktärer från barnens favoritfilmer. Detta gör det extra kul att hitta pusselbitar som passar, motivet växer så småningom fram. Att pussla kan ge barnet en slags belöningskänsla när pusslet väl är lagt, en stolthet att få visa mamma och pappa. Hitta dina favoriter bland alla sällskapsspel och pussel redan idag!