Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
27 träffar
Populärast
Visar 24 av 27 produkter
12

Pussel till barn

Det är en ledig dag hemma och vädret är ruskigt. Men måste det vara tråkigt för det? Vi tycker inte det! Med roliga barnpussel blir det en lugn och härlig lekstund inomhus. Vi på BabyWorld erbjuder ett stort utbud av pussel för barn och bebisar. Att lägga pussel tillsammans med barnen är lika roligt som mysigt, och det är lätt att bli häpen över hur mycket de små faktiskt kan. För små barn har vi också ett brett utbud av roliga knoppussel i trä, samt mjuka pussel, snörpussel, räknepussel och mycket mer! Att lägga pussel tillsammans är en mysig aktivitet för alla i familjen.

Vanliga frågor

Behöver jag vara rädd för att barnet sätter bitar i halsen?
När det gäller leksaker som erhåller mindre bitar är det viktigt att följa den respektive varas rekommenderade ålder. Pussel som hänvisas till större barn och därmed innehåller små bitar, ska inte användas av yngre barn – just i syfte att bitarna inte ska hamna på fel ställe. Rekommenderad ålder hittar du i varje varas produktbeskrivning.
Vad tränar man när man lägger pussel?
Inte nog med att pussel är mysigt att göra tillsammans – det ger många positiva effekter också! Att lägga pussel tränar hjärnan och dess kognitiva kvaliteter. Dels krävs det att använda både sitt långa och korta minne och dels deduktiv resoneringsförmåga samt mental rotation. Det innebär att barnet lär sig att se mönster och hur bitarna hänger ihop. En annan fördel med att lägga pussel är att det är koncentrationskrävande och får barnet att slappna av. För att ha det så roligt som möjligt kan det vara bra att hålla pusslet i en lagom svårighetsgrad och sedan köpa svårare pussel med tiden.