Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

13 träffar
Populärast
Gungdjur Neo Mammut Kids Concept
Kids Concept
Gungdjur Neo Mammut
1 249 kr
Käpphäst Jabadabado
Jabadabado
Käpphäst
329 kr
Visar 13 av 13 produkter
1

Fina gunghästar och käpphästar till barnen

Det är inte konstigt att gunghästar varit så omåttligt populära hos barn i flera generationer, det är kul att kunna sitta och rida på ett jättestort gosedjur. Här hittar du många fina gunghästar, både klassiska modeller med häst eller andra roliga djur. Med en egen käpphäst barn kan ungarna leva sig in i sin fantasivärld där de är cowboys i vilda västern, eller ta med andra gosedjurskompisar på hästryggen och rida iväg mot nya äventyr. I vårt utbud av gunghästar kan du välja mellan olika prisgrupper och varumärken. Vi har självklart tagit hem storfavoriterna Teddykompaniet och Kids Concept.

Gungdjur för de minsta barnen

Att sitta själv på en större gunghäst är inte det lättaste för de minsta barnen. Kolla in våra gunghästar från Teddykompaniet. Här finns de söta, gosiga och mjuka gunghästar där barnet kan sitta mer ordentligt som i en stol. Oavsett om du bestämmer dig för att köpa en gunghäst i trä eller klädd i tyg, håller samtliga modeller hög kvalitet. Kolla exempelvis in den söta lammgungan. Denna gunghäst är klädd i ett lurvigt och mjukt pälsliknande material som du kan ta loss om det behöver tvättas. Konstruktionen är robust och hållfast dessutom är alla material eld- och flamsäkra.

Gunghästar med ljud

Kolla även in våra roliga gunghästar med ljud! Dessa ger barnen en ännu verkligare upplevelse. Vem vet, kanske utvecklar barnet ett riktigt hästintresse! För dig som söker efter en finare födelsedagspresent, dopgåva eller julklapp, är detta ett perfekt sortiment att utforska. Missa inte våra andra roliga leksaker för barnen! Vi erbjuder ett stort sortiment fyllt med roliga prylar för barn i alla åldrar. Hos oss hittar du även mängder av gulliga gosedjur i olika storlek.