Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

6 träffar
Populärast
Visar 6 av 6 produkter
1

Gunghästar & Käpphästar ger utrymme för aktiv lek

Älskar ditt barn djur? Eller har hen ett överflöd av spring i benen? En käpphäst bjuder in till aktiv lek där barnet får öva på att hoppa samtidigt som hen tränar upp sin påhittighet. Med en käpphäst som kompis finns det inga begränsningar – det är enbart fantasin som sätter gränser. Hos oss på BabyWorld finns det både käpphästar och gunghästar i flera olika färger och sorter. Båda varianterna är rolig att leka med under alla årstider och går att använda inomhus såväl utomhus – bygg roliga hinder tillsammans med vad ni har hemma. En mopp och två stolar? Eller en kratta och två flyttkartonger?

Det är inte konstigt att gunghästar varit så omåttligt populära hos barn i flera generationer, det är kul att kunna sitta och rida på ett jättestort gosedjur. Här hittar du många fina gunghästar, både klassiska modeller med häst eller andra roliga djur. Med en egen käpp- alternativt gunghäst kan ungarna leva sig in i sin fantasivärld där de är cowboys i vilda västern, eller ta med andra gosedjurskompisar på hästryggen och rida iväg mot nya äventyr. I vårt utbud kan du välja mellan olika prisgrupper och varumärken.

Vanliga frågor

Vad är en käpphäst?
En käpphäst är en leksakshäst som består av en trä- eller plastkäpp som fungerar som hästens kropp och ett huvud på toppen. Barn kan leka med käpphästar genom att hålla i käppen och rida runt som om de red på en riktig häst.
Vad har gung- och käpphästarna för kvalité?
Oavsett om du bestämmer dig för att köpa en gunghäst i trä eller klädd i tyg, håller samtliga modeller hög kvalitet. Konstruktionen är robust och dessutom är alla material eld- och flamsäkra.
Vilket material används oftast för att göra käpphästar?
Käpphästar kan tillverkas av olika material, men de vanligaste är tyg eller mjukt material för själva hästens kropp och trä eller plast för käppen och huvudet. Det finns också käpphästar gjorda helt i plast eller andra material.
Vad är skillnaden mellan en käpphäst och en gunghäst?
En käpphäst är en leksaksvariant av en häst och används oftast för lek och fantasi. Den är vanligtvis mindre och lättare att hantera än en riktig häst.
Kan man tävla med käpphästar?
Ja, det finns faktiskt tävlingar och evenemang där människor rider käpphästar. Det kallas käpphästtävlingar eller käpphästshow och deltagarna bedöms på olika sätt, till exempel på deras ridning, hästens utseende eller koreografi.