Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
73 träffar
Populärast
Kavel Jabadabado
Jabadabado
Kavel
Nyhet
69 kr
Visar 24 av 73 produkter

Festdekorationer

Är det dags att hålla i årets barnkalas? Skapa en festlig stämning hemma med hjälp av våra roliga festdekorationer! Här kan du hitta mängder av festliga prylar som genast förhöjer kalaset. Kolla exempelvis in våra tuffa discolampor. Dessa i kombination med bra musik kommer få alla barn att dansa. Du kan välja bland många olika discolampor hos oss, bland annat med två discokulor på samma lampa eller med extra stora speglar som ger ett fint och dekorativt sken. För att maxa kalaskänslan för barnen är belysning såklart viktig. Men även andra dekorationer som girlanger, ballonger och roliga servetter är kul!

Allt för kalaset hos oss

Det finns många sätt att skapa ett festligt barnkalas på och för att det ska gå lite lättare är det ofta bra att ha ett tema, exempelvis pirattema eller djurtema. Satsa på servetter, bordsdukar och ballonger som matchar temat och kom sedan på roliga lekar som också passar in bra. I ett pirattema fungerar exempelvis lekar som "Hela havet stormar" perfekt! Se till att sätta igång discolampan och starta musiken!

Allt för barnkalaset

I vårt utbud av fest- och kalasdekorationer kan du hitta många olika saker, bland annat festlig belysning. Men för dig som behöver mer inspiration kan du givetvis även kolla igenom våra andra kategorier. Under fliken "Utklädnad" kan du exempelvis hitta mängder av bra kostymer som passar utmärkt till kalaset. Ditt barn kanske vill ha maskerad? Hos oss kan du hitta festliga kostymer som polis, doktor, Pippi Långstrump och mycket mer. Även tillbehör som fjäderboa, låtsastatueringar och kungakronor finns här. Kolla igenom vårt utbud av festdekorationer och kom på nya idéer till barnkalaset. Det är alltid kul att dekorera inför kalaset, då blir det ännu roligare för barnen att leka och stoja!