Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

79 träffar
Populärast
Super Scoop Leksaksbehållare Munchkin
Munchkin
Super Scoop Leksaksbehållare
239 kr
Badkritor 5 Pack Munchkin
Munchkin
Badkritor 5 Pack
99 kr
Badfärg 3-pack Tinti
Tinti
Badfärg 3-pack
79 kr
Sprakande Badbomb Tinti
Tinti
Sprakande Badbomb
69 kr
Badbok Sophie La Girafe
Sophie La Girafe
Badbok
179 kr
Visar 24 av 79 produkter

Roliga badleksaker gör badstunden extra givande

Älskar ditt barn att bada eller är det gråt och skrik varje gång det är dags för ett bad? Oavsett hur det ser ut hemma hos dig kan badstunden bli både lättare och roligare med våra fina badleksaker. Vi erbjuder mängder av roliga prylar att leka med i badet, bland annat badleksaker båt, badankor, fiskar och piratskepp. Barn har en makalös fantasi och badkaret kan snabbt förvandlas till ett stort piratskepp. Se till att göra fantasin ännu verkligare och roligare genom att tillföra diverse badleksaker badkar!

Lära sig simma

Beroende på barnets ålder finns här både mer "avancerade" badkarsleksaker som piratskepp och även lite enklare badleksaker. Vi har exempelvis roliga badleksaker baby i form av fiskar, badankor, böcker för badet och mycket mer. För er som har en pool eller en liten uppblåsbar minipool har vi roliga badleksaker för pool. Kolla in våra badbollar, dessa brukar vara väldigt populära bland barnen. Om ni inte har pool eller nära till havet erbjuder vi även uppblåsbara pooler på 100 centimeter. Dessa passar perfekt för mindre barn och bebisar som vill kunna bada på sommaren.

Säkerhet och leksaker för badstunden

För barn som vill lära sig simma eller som helt enkelt vill kunna bada tillsammans med mamma och pappa erbjuder vi uppblåsbara armpuffar. Dessa är perfekta för både bad i havet eller i bassäng. Med våra badleksaker blir badstunden mycket roligare, både för dig och ditt barn. Här finns något som passar alla intressen, oavsett om barnen älskar djur, pirater eller bilar. Fyll badkaret med roliga badkarsleksaker och titta på hur barnet lever sig in i sina fantasier och hittar på roliga berättelser. Det är en sann fröjd. Aldrig mer behöver badet vara något tråkigt eller jobbigt. Med leksakerna kan barnet stoja och ha kul medan mamma eller pappa tvättar håret!