Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Kavat

39 träffar
Populärast
Edsbro XC Lära-gå Skor - Pink Kavat
Kavat
Edsbro XC Lära-gå Skor - Pink
Outlet 50%
325 kr650 kr
Forsvik EP Sandaler Ash Rose Kavat
Kavat
Forsvik EP Sandaler Ash Rose
Outlet 50%
425 kr850 kr
Visar 24 av 39 produkter
12

Kavat - högkvalitativa skor

Kavat är ett välkänt svenskt företag som har tillverkat skor av hög kvalitet i över 75 år. Kavat grundades 1945 och har byggt upp ett starkt varumärke med hjälp av sitt engagemang för att skapa hållbara, bekväma och miljövänliga skor för hela familjen. Kavat är stolt över sitt skandinaviska hantverk. Varje par skor är noggrant designade och handgjorda med precision och med uppmärksamhet på detaljer. Skickliga hantverkare kombinerar traditionella skotillverkningssätt med modern teknik för att säkerställa överlägsen kvalitet - i varje par!

Vanliga frågor

Vad använder Kavat för material?

Kavat använder premiummaterial för att säkerställa lång livslängd och komfort. Varumärket arbetar i första hand med naturligt läder som kommer från utvalda europeiska garverier kända för sina miljöpraxis. Användningen av högkvalitativa material resulterar i skor som inte bara är snygga - de är tåliga också!

Är Kavat miljövänliga?

Absolut! Kavat är dedikerade till att minimera sin miljöpåverkan. Varumärket prioriterar hållbarhet genom hela sin produktionsprocess, från inköp av material till implementering av miljövänliga tillverkningsmetoder. Kavat strävar efter att minska avfall, energiförbrukning och användning av skadliga ämnen, samtidigt som det fokuserar på att skapa produkter som är gjorda för att hålla.