Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

LEGO

37 träffar
Populärast
Friends 41739 Lianns rum LEGO
LEGO
Friends 41739 Lianns rum
Outlet 30%
174 kr249 kr
Visar 24 av 37 produkter
12

Vad är LEGO?

LEGO har funnits i 90 år och har utvecklats med stormsteg under tiden. Från att ha varit en liten snickarverkstad – är de idag en av världens största tillverkare av leksaker! LEGO och dess universum startade med välgjorda träleksaker och började senare att producera byggklossar i plast. Sedan 1958 lanseras det som ska komma att bli tegelstenen i sin nuvarande form! Byggklossarna skapar obegränsade byggmöjligheter och har genom åren kommit att bli en klassiker hos både barn och vuxna.

Hos oss på BabyWorld hittar du LEGO som passar alla åldrar och intressen. Beroende på vad som engagerar dig eller ditt barn, erbjuder vi uppsättningar med olika teman och svårighetsgrad. LEGO passar perfekt till mindre barn som ska komma att öva på sin motorik, likväl stora barn och vuxna som vill utmanas i sitt bygge. Oavsett är LEGO ett utmärkt tidsfördriv som är både roligt och lärorikt!

FAQ LEGO

Var tillverkas LEGO?
LEGO tillverkas i Mexiko, Ungern och Danmark!
Vad är LEGO-bitar gjorda av?
LEGO är gjort av plast och levereras till fabrikerna i små kulor som kallas granulat. Dessa smälter fabriken ner till rinnande smet och häller sedan ned det gjutformar. För bästa passform trycks smeten ihop och kyls sedan ned.