Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

LEGO

27 träffar
Populärast
Visar 24 av 27 produkter
12

Vad är LEGO? LEGO har funnits i 90 år och har utvecklats med stormsteg under tiden. Från att ha varit en liten snickarverkstad – är de idag en av världens största tillverkare av leksaker! LEGO och dess universum startade med välgjorda träleksaker och började senare att producera byggklossar i plast. Sedan 1958 lanseras det som ska komma att bli tegelstenen i sin nuvarande form! Byggklossarna skapar obegränsade byggmöjligheter och har genom åren kommit att bli en klassiker hos både barn och vuxna. Hos oss på BabyWorld hittar du LEGO som passar alla åldrar och intressen. Beroende på vad som engagerar dig eller ditt barn, erbjuder vi uppsättningar med olika teman och svårighetsgrad. LEGO passar perfekt till mindre barn som ska komma att öva på sin motorik, likväl stora barn och vuxna som vill utmanas i sitt bygge. Oavsett är LEGO ett utmärkt tidsfördriv som är både roligt och lärorikt!

Var tillverkas LEGO? LEGO tillverkas i Mexiko, Ungern och Danmark!

Vad är LEGO-bitar gjorda av? LEGO är gjort av plast och levereras till fabrikerna i små kulor som kallas granulat. Dessa smälter fabriken ner till rinnande smet och häller sedan ned det gjutformar. För bästa passform trycks smeten ihop och kyls sedan ned – ut kommer helt perfekta LEGO-bitar!

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer