Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

LEGO

52 träffar
Populärast
43105 Party Llama BeatBox LEGO
LEGO
43105 Party Llama BeatBox
249 kr
43101 Bandmates LEGO
LEGO
43101 Bandmates
59 kr
Duplo 10981 Växande Morot LEGO
LEGO
Duplo 10981 Växande Morot
Nyhet
139 kr
Visar 48 av 52 produkter

Vad är LEGO?

LEGO har funnits i 90 år och har utvecklats med stormsteg under tiden. Från att ha varit en liten snickarverkstad – är de idag en av världens största tillverkare av leksaker! LEGO och dess universum startade med välgjorda träleksaker och började senare att producera byggklossar i plast. Sedan 1958 lanseras det som ska komma att bli tegelstenen i sin nuvarande form! Byggklossarna skapar obegränsade byggmöjligheter och har genom åren kommit att bli en klassiker hos både barn och vuxna.

Hos oss på BabyWorld hittar du LEGO som passar alla åldrar och intressen. Beroende på vad som engagerar dig eller ditt barn, erbjuder vi uppsättningar med olika teman och svårighetsgrad. LEGO passar perfekt till mindre barn som ska komma att öva på sin motorik, likväl stora barn och vuxna som vill utmanas i sitt bygge. Oavsett är LEGO ett utmärkt tidsfördriv som är både roligt och lärorikt!

FAQ LEGO

Var tillverkas LEGO?

LEGO tillverkas i Mexiko, Ungern och Danmark!

Vad är LEGO-bitar gjorda av?

LEGO är gjort av plast och levereras till fabrikerna i små kulor som kallas granulat. Dessa smälter fabriken ner till rinnande smet och häller sedan ned det gjutformar. För bästa passform trycks smeten ihop och kyls sedan ned.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer