Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Elodie

189 träffar
Populärast
Visar 24 av 189 produkter

Elodie – mycket mer än bara ett varumärke

Elodie är en livsstil, en kärlekshistoria till design och funktion, och en passion för att göra varje ögonblick i livet speciellt. Med sina produkter har Elodie tagit enkelhet och förvandlat det till något extraordinärt.

Elodie ambitioner är att göra vardagen lite vackrare för föräldrar till små barn, och att förvandla bebislivets alla små oumbärliga bruksföremål till stilsäkra accessoarer. Sedan 2005 har sortimentet breddats och möjligheten att matcha till exempel napp och napphållare med mössa och åkpåse har blivit en uppskattad del av varumärkets unika identitet. Täta kollektionslanseringar i kombination med trendmedveten och nytänkande design har gjort Elodie till en favorit, inte bara på hemmaplan i Sverige utan runt om i stora delar av Europa och resten av världen.

Vanliga frågor

Vad är Elodie för varumärke och vad erbjuder de för produkter?
Elodie är ett varumärke som erbjuder ett brett utbud av produkter för såväl föräldrar som barn, inklusive barnvagnstillbehör, babykläder och inredningsartiklar.
Vilka typer av produkter kan man hitta i Elodies sortiment?
Elodie erbjuder barnvagnstillbehör som sittdynor, åkpåsar och skötväskor, babykläder, inredningsartiklar för barnrummet och mycket mer. Sortimentet inkluderar även det så väl omtyckte resvagnen, som mer än gärna kör omkring den lilla på utflykter.
Är Elodie produkter barnsäkra?
Ja, självklart! Elodie har höga säkerhetsstandarder för sina produkter och strävar efter att skapa säkra produkter för barn, så att du som förälder kan slappna av.
Erbjuder Elodie produkter som är speciellt avsedda för spädbarn?
Ja, Elodie har produkter som är lämpliga för spädbarn, inklusive åkpåsar och sittdynor.