Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
6 träffar
Populärast
Visar 6 av 6 produkter
1

Elodie babynest - den perfekta sovplatsen för ditt älskade barn

Som förälder finns det inget mer betydelsefullt än att skapa en trygg och bekväm plats för ditt nyfödda under de första månaderna. Elodie babynest är lösningen som förändrar allt och ger dig och din baby den absolut bästa starten på er gemensamma resa.

Elodie babynest är mer än bara en portabel sovplats för din baby - det är en omfamning av kärlek, trygghet och närhet. Det är en lösning som förenklar ditt föräldraskap och ger din bebis den bästa möjliga starten i livet. Skäm bort ditt älskade barn med Elodie Babynest och upplev glädjen och trivseln i varje litet ögonblick tillsammans. Välj det bästa för ditt barn, välj Elodie babynest.

Vanliga frågor

Vad är syftet med ett babynest?
Syftet med ett babynest är att skapa bekväm plats där ditt barn kan sova och vila – var ni som familj än befinner sig. Babynestet är lätt att ta med sig och skapar en trygg plats för den lilla att vistas i.
Vilken ålder är Elodie Babynest lämplig för?
Babynest är rekommendera för nyfödda upp till cirka 6 månader. Kika i respektive produktbeskrivning för maxvikt och annan inrådan.
Går det att använda Elodie Babynest i sängen?
Ja, babynestet kan placeras i såväl föräldrarnas säng som spjälsängen. Dock under övervakning och inte för samsovning.
Är Elodie Babynest bärbart?
Ja, babynestet är bärbart oh lätt att flytta runt i hemmet eller när du är på resande fot.
Finns det några speciella skötselråd för Elodie babynest?
Följ de tvättråd som medföljer babynestet för att hålla det rent och fräscht. Om detta kan du även läsa i produktbeskrivningen.