Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
31 träffar
Populärast
Visar 24 av 31 produkter
12

Elodie Äta & Dricka

Elodie är ett varumärke som omfamnar föräldraskapets alla dimensioner, och deras äta och dricka-produkter är inget undantag. Med samma passion för design och funktionalitet har Elodie skapat flertalet av produkter som inte bara förenklar föräldrars vardag utan också gör måltider till en njutbar upplevelse för de små.

Elodies produkter för måltiden främjar säkerhet såväl enkelhet, och göra vardagen som förälder mer praktisk. Utforska Elodie och låt deras produkter bli en del av ditt familjeliv.

Vanliga frågor

Går det att diska Elodies matset och muggar i diskmaskinen?
De flesta av Elodies måltidsprodukter är diskmaskinsäkra för enkel rengöring. Kika i respektive produktbeskrivning för att vara på den säkra sidan.
Erbjuder Elodie haklappar?
Ja, Elodie tillverkar såväl heltäckande haklappar som enklare bibs. Perfekt för både små och lite äldre barn som gärna känner på maten och äter med händerna.
Vad är Elodies vattenflaskor tillverkade i för material?
Elodie erbjuder vattenflaskor i rostfritt stål. Med hjälp av det högkvalitativa rostfria stålet är den utmärkt att ta med sig på alla äventyr och storleken gör det lätt för små händer att greppa.
Vad brukar Elodies barnservis tillverkas i för material?
Elodies tredelade matset är tillverkat i Material: PLA – en bioplast tillverkad av förnyelsebara resurser, vilket gör dessa produkter till hållbara val och ett enkelt sätt att reducera din miljöpåverkan. Sugdelar av silikon.

Kika i respektive produktbeskrivning för att få närmare information om önskad produkt.