Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
11 träffar
Populärast
Skötväska Tote - Pure Khaki Elodie
Elodie
Skötväska Tote - Pure Khaki
Outlet 30%
384 kr549 kr
Visar 11 av 11 produkter
1

Elodie skötväskor – snygg design och smidig funktion

Elodie är ett varumärke som skapades i Stockholm 2005. Varumärket har sedan dess arbetat med att tillverka babyprodukter med fokus på design, funktion och kreativitet. Målet är koncentrera sig på vacker design som erhåller funktionalitet som förenklar livet för alla småbarnsföräldrar, samtidigt som varje produkt erbjuder smarta lösningar och innovativa produktutvecklingar. På denna sida har vi på BabyWorld samlat Elodies alla skötväskor. Varje skötväska är rymlig, snygg och funktionell med flertalet fack och fickor. Vilken stil du än föredrar lovar vi att du kommer hitta en skötväska som passar just dig!

Vanliga frågor

Går det att hänga Elodies skötväskor på barnvagnens styre?
Ja, det går jättebra! De allra flesta av Elodies skötväskor går att använda som både vanlig axelväska samt, med hjälp av straps, hängas på barnvagnens handtag.
Vad är bra med Elodies skötväskor?
Fördelen med skötväskorna från Elodie är att alla olika varianter besitter både form och funktionalitet i perfekt kombination. Väskorna går att använda vid flera tillfällen – oavsett om du ska i väg på middag, till jobbet eller till lekparken. Väskorna är lika snygga som de är smidiga att ta med sig – perfekt för en stilsäker förälder.
Går det att tvätta en skötväska från Elodie?
De flesta skötväskorna kan du enkelt göra rent med hjälp av en fuktig trasa. För vidare skötselråd bör du kika i varans respektive produktinformation.