Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Babybjörn

BabyBjörn är ett svenskt familjeägt företag som tillverkar säkra och väldesignade kvalitetsprodukter till bebisar och föräldrar världen över.
Babysitter
Bärsele
Äta & Dricka
Badrum
95 träffar
Populärast
Visar 24 av 95 produkter

BabyBjörn - ett varumärke som bär på innovation och säkerhet

BabyBjörn är ett svenskt varumärke som har etablerat sig som en pålitlig och innovativ aktör inom babyprodukter. BabyBjörn blivit synonymt med kvalitet, säkerhet och användarvänlighet när det gäller produkter för spädbarn och småbarn.

En av de mest framstående produkterna från BabyBjörn är deras bärselar, som har fått erkännande för att vara ergonomiska och bekväma både för barn och föräldrar. BabyBjörns designfilosofi betonar enkelhet och funktionalitet, och deras bärselar har blivit populära för att ge föräldrar möjlighet att hålla sina barn nära samtidigt som de har händerna fria.

BabyBjörn har också skapat andra innovativa produkter som babysitters och gungor, som erbjuder en säker plats för spädbarn att vila och leka. Deras produkter är kända för att vara lätta att använda och anpassa efter barnets växande behov.

Säkerhet är en central aspekt av BabyBjörns produkter, och varje produkt genomgår rigorösa tester och överensstämmelse med internationella säkerhetsstandarder. Deras engagemang för barns säkerhet och välbefinnande har gjort dem till en pålitlig partner för föräldrar över hela världen.

Välkända varumärket Babybjörn grundades 1961 och kom då först fram med babysittern. Strax därefter kom produkter som resesäng, matstol och skötbord. Sen under 70-talet så kom babybjörns bärsele som var utvecklad i syfte för att hålla babyn hjärtenära och tryggt bärandes mot bröstet. Mycket för att trycka på att det är viktigt med även pappors närvaro i små bebisars liv. Sedan har utvecklingen fortsatt och nu finns BabyBjörn produkter som vagga, matstol, resesäng och flertal bärselemodeller. Idag kan man välja bland flera olika tyger samt möjligheten till att bära på ryggen för större barn.

Vanliga frågor

Finns det åldersbegränsningar för att använda BabyBjörns bärselar?
BabyBjörns bärselar är vanligtvis utformade för spädbarn och småbarn upp till en viss viktgräns. Följ tillverkarens riktlinjer för korrekt användning.
Vilka typer av babyprodukter erbjuder BabyBjörn?
BabyBjörn erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive bärselar, babysitters, matset, haklappar - och mycket mer!
Kan jag använda BabyBjörns bärselar direkt efter förlossningen?
Många av BabyBjörns bärselar är designade för att kunna användas från nyfödd ålder. Följ dock alltid tillverkarens riktlinjer och rekommendationer - det kan variera beroende på modell.