Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Korbell

4 träffar
Populärast
Visar 4 av 4 produkter
1

Korbell - blöjhink med flexibelt refillsystem för hemmet

Korbell är ett populärt varumärke som specialiserar sig på avfallshanteringssystem för blöjor och sanitetsartiklar för spädbarn och småbarn. Varumärkets produkter är kända för att erbjuda en hygienisk och praktisk lösning för att hantera blöjor och minska oangenäm lukt i hemmet. Korbells blöjhinkar använder sig av trippelförslutning med flerlagersfilmspåsar och en tät lockmekanism för att förhindra att obehaglig lukt sprids i rummet. De är enkla att använda och har vanligtvis en praktisk pedalöppning för att göra det bekvämt att kasta blöjor.

Korbell har trippel förslutning och ett flexibelt refill system som ger Dig maximal kontroll över lukten i ditt hem. Använd fotpedalen för att öppna locket (inga händer behövs) och släng din blöja. Enkel att använda. Inget snurrande eller inkapslande.

Vanliga frågor

Vilken typ av blöjor fungerar med Korbell blöjhinkar?
Korbell blöjhinkar är utformade för att fungera med de flesta typer av blöjor, inklusive engångsblöjor och tygblöjor.
Hur fungerar luktförseglingen på Korbell blöjhinkar?
Korbell blöjhinkar använder flerlagersfilmspåsar och en tät lockmekanism för att försegla och hålla obehaglig lukt innesluten. När blöjan kastas i hinken stängs påsen automatiskt och lukten hålls inuti.
Hur byter jag ut refill-påsarna i en Korbell blöjhink?
Att byta ut refill-påsar i en Korbell blöjhink är enkelt. Du behöver bara ta bort den gamla påsen och fästa den nya påsen i hållaren. Instruktioner följer med produkten och finns också tillgängliga på tillverkarens webbplats.
Kan jag använda vanliga soppåsar i en Korbell blöjhink?
Ja, det är möjligt att använda vanliga soppåsar i Korbell blöjhinkar om du inte har tillgång till Korbell's refill-påsar. Se dock till att påsarna är tillräckligt starka och passar storleken på hinken.
Är Korbell blöjhinkar lätt att rengöra?
Ja, Korbell blöjhinkar är vanligtvis lätta att rengöra. De flesta modeller har en avtagbar inre behållare eller insats som kan tvättas separat. Du kan rengöra hinken med mild tvål och vatten.
Finns det olika storlekar på Korbell blöjhinkar?
Ja, Korbell erbjuder olika storlekar på sina blöjhinkar för att passa olika behov. Det finns mindre modeller som är perfekta för att användas i badrummet eller på resor, samt större modeller för hemmabruk.
Är Korbell-produkter miljövänliga?
Ja, Korbell strävar efter att tillverka produkter med miljöhänsyn. Genom att använda refill-påsar kan man minska användningen av engångsplastpåsar och därmed minska sitt avfall.