Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Elvie

10 träffar
Populärast
Visar 10 av 10 produkter
1

Elvie bröstpump förbättrar kvinnors liv med hjälp av smart, nytänkande teknologi

Elvie är ett varumärke som tillverkar högteknologiska, smarta produkter för dagens kvinna. Elvie menar att; i en värld där det finns självkörande bilar ska inte kvinnor behöva nöja sig med dålig design eller rosa varianter av gammal teknik. Vi kan inte annat än att hålla med! Elvies mission är att förbättra kvinnors liv med hjälp av smartare teknologi. På denna sida har vi samlat alla Elvies produkter – välj bland intelligenta bröstpumpar samt tillbehör. Pumpen är tyst och behändig - samtidigt som den ger dig helt fria händer! 

Vanliga frågor

Hur fungerar Bröstpump Stride?
Stride är en bröstpump som du enkelt styr via Elvie-appen i din telefon. Stride finns som både enkel och dubbel, är lätt, tyst och går att ha i bh:n utan att den stör. Pumpen har 10 olika intensitetsinställningar där du kan justera både stimulering- samt pumpningsläge. Behållaren till bröstpumpen går att fästa i byxans linning, vilket gör att du får händerna fria till att göra annat under pumpningen.
Hur mycket rymmer Bröstpump Stride per kupa?
Elvies Strides kupor rymmer 150 ml styck.
Vad väger Bröstpump Stride?
Bröstpumpens kupor väger 150 g styck.
Hur laddar man en Bröstpump Stride?
Det inbyggda laddningsbara batteriet kan laddas på två timmar med micro-USB för nästan tre timmars pumpning (beroende på inställningarna.)
Hur fungerar en Elvie Bröstpump?
Elvie Bröstpump finns i både dubbel och singel. Bröstpumpen styr du via Elvie-appen som du laddar ner helt gratis. Förutom att pumpen är väldigt smart, är den både tunn och bärbar. I och med den nya pumpfunktionen SmartRhythmTM kan du anpassa pumpen efter just dina personliga behov - välja mellan fyra olika sugrytmer med olika intensitet. Därmed optimerar du din mjölkproduktion samt skyddar känsliga bröstvårtor.
Hur mycket rymmer en Elvie Bröstpump flaska?
Varje flaska rymmer 150 ml mjölk och är återanvändningsbar och kyl/fryssäker.
Hur laddar man en Elvie Bröstpump?
Laddas på två timmar via mikro-USB, vilket varar i 2,5 timmar eller 5–6 pumpsessioner (beroende på dina inställningar).
Hur fungerar Elvie-appen?
I appen kan du styra din bröstpump och välja önskad rytm och intensitet. Du kan även se din historik – vilket gör att du kan använda samma inställningar som tidigare.
Hur gör jag rent Elvie bröstpump?
Elvie bröstpump erhåller endast 5 delar att rengöra – välj om du vill diska för hand eller i diskmaskin.