Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Najell

76 träffar
Populärast
Visar 24 av 76 produkter

Najell - allt för både dig och ditt barn

Najell är ett varumärke som fokuserar på att skapa produkter och tillbehör som underlättar för föräldrar och främjar bekvämlighet och säkerhet för spädbarn och småbarn. Varumärket grundades med målet att erbjuda innovativa lösningar som gör föräldraskapet lite enklare och bekvämare.

Najell strävar efter att erbjuda produkter av hög kvalitet och fokuserar på ergonomi, säkerhet och bekvämlighet för både föräldrar och barn. Genom att använda modern design och innovativa lösningar vill Najell underlätta för föräldrar och skapa en bättre upplevelse för både dem och de små.

Najell grundades 2012 och utvecklar produkter för urbana familjer. De är baserade i Lund i södra Sverige där de kontinuerligt arbetar för att tillföra ny eller förbättrad funktionalitet till våra produkter för att göra ditt liv bättre.

Vanliga frågor

Vilka typer av bärselar erbjuder Najell?
Najell erbjuder ergonomiska bärselar som håller barnet nära och säkert samtidigt som föräldern har fria händer. Deras bärselar är designade för att vara bekväma för både bäraren och barnet.
Vad är ett babynest och hur används det?
Ett babynest är en mjuk och trygg plats för spädbarn att vila och sova i. Det efterliknar känslan av att ligga tryggt och mysigt i magen och kan användas i vagnen, sängen, på golvet eller i soffan för att ge en skyddande och bekväm miljö för barnet.
Vad kan jag förvänta mig av Najells amningskuddar?
Najells amningskuddar är utformade för att ge stöd och komfort under amning. De hjälper till att positionera barnet på ett bekvämt och ergonomiskt sätt för både mor och barn, vilket underlättar amningsprocessen. Kudden är ofta så skön att flera i familjen vi låna den och går att använda även om du inte ammar.
Hur fokuserar Najell på säkerhet i sina produkter?
Najell prioriterar säkerheten för barnet och designar sina produkter med detta i åtanke. De använder material av hög kvalitet och ergonomiska funktioner för att skapa en trygg och säker miljö för barnet.