Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Gravidkudde - Linen Beige Najell
Gravidkudde - Linen Beige Najell
Var god godkänn marknadsföringscookies för att se videon.

Gravidkudde - Linen Beige

Färg: Linen Beige
Gravidkudde - GreyGravidkudde - Olive GreenGravidkudde - Linen BeigeGravidkudde - Charcoal Black
1 295 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Najells smidiga och flexibla gravidkudde med integrerad amningskudde. Lätt att justera efter hur hård/mjuk du vill ha kudden. Amningskuddarna skapar tillsammans den längre gravidkudden. Designad för att matcha ditt hem och vara en naturlig del av din inredning.

  • Ergonomisk design
  • Gravidkudde med integrerad amningskudde
  • Enkelt att justera fasthet och storlek
  • Avtagbart överdrag som är lätt att tvätta

Gravidkudde med integrerade amningskuddar
Unna dig det allra bästa! Najells Graviditetskudde är utvecklad för att ge dig bästa möjliga stöd, både under din graviditet och under de första månaderna som förälder. Under designprocessen har kudden testas, utvärderats och användts av den kanske hårdaste, men också viktigaste juryn. Gravida mammor-to-be. Resultatet är en kudde anpassad till dig och dina behov som blivande förälder. Najell Gravidkudde går enkelt att justera och anpassa precis så som du vill ha det. Det spelar ingen roll om du föredrar supersoft mjukhet, eller lite fastare stöd. Oavsett vad du väljer är gravidkudden mysig och härlig att krypa upp med i soffan, sägen eller fåtöljen.

Den stilrena, skandinaviska designen gör kudden enkel att ta hem och placera i varje rum. Färgpaletten för tankarna till naturen med jordiga, lugnande toner. Oavsett vilken färg du väljer blir kudden vara naturlig del av din inredning.

3 Produkter i 1
Najell Graviditetskudde har två tillhörande, integrerade amningskuddar. På så sätt går den att använda från graviditet, hela vägen fram tills det att barnet är fött och ammar. Kudden går enkelt att anpassa efter humör och behov. Det går att justera fastheten genom att knyta till kudden tightare. Tack vare den mjuka fyllningen och formen på kudden följer och anpassar den sig efter din kropp och dina former.

Det bästa möjliga stödet under graviditeten
Najell Gravidkudde är din bästa vän när du väntar barn. Det rekommenderas att gravida sover på sidan, både för komfortens och säkerhetens skull. Å andra sidan, är det ofta lättare sagt än gjort. Vi vet alla hur svårt det är att ligga bekvämt med en stor babybula. Det är också svaret på varför du behöver en gravidkudde i ditt liv.

Najell Gravidkudde hjälper dig hålla ryggraden rak genom att ge stöd när du sover eller vilar. Den är designad för att anpassa sig till kroppens konturer. På så sätt ger den bra stöd till hela kroppen och avlastar både nacke, rygg och ben. Resultatet är minskade kroppssmärtor och ryggont och bättre sömn. Dessutom är den riktigt mysig att krypa upp med när du ska plöja igenom x säsonger av favoritserien på Netflix.

Gör det lättare att amma
Många nya mammor kan tycka att amningen är svår, problematisk och jobbig i början. De integrerade amningskuddarna hjälper barnet att få rätt position och stöd när det är matdags. Den avlastar också dig som förälder genom att ge rätt stöd, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av stunden tillsammans. Det skapar ett lugnt, mysigt ställe för bebisen att amma på. Detta kan hjälpa bebisen att enklare hitta rätt och finna ro i amningen.

Amningskuddarna är enkla att dra fram när bebisen börjar skrika av hunger. Bara knyt upp gravidkudden och ta ut en av de mindre, integrerade kuddarna däri. Du kan också välja att använda kudden i sin helhet när du ammar. Den kan antingen formas runt dig och din midja, eller vila i din famn. Välj det som är bekvämast för dig och din lille! Bebisen kommer inte bara få ett mjukt, mysigt och skönt stöd. Kudden gör det också enklare att komma fram till maten och avlastar din nacke, rygg och armar under måltiden. Win-win!

Den mysigaste kudden som finns?
Najell Gravidkudde är designad för att ge dig skräddarsytt och skönt stöd. Fyllningen innehåller särskilt utformade mikrokulor. Dessa är till för att det enkelt ska gå justera stöd och fasthet utifrån ditt behov. Dessutom är de både mjuka och prasselfria, så att du inte behöver störa varken din eller din bebis sömn i onödan. Det avtagbara överdraget är gjort av GOTS-certifierad bomull. Mjukare blir det inte för din eller din bebis hud.

Alla material i Najell Gravidkudde är utvalda för att ha minimal påverkan på miljön. Samtliga material är Öko-tex klass 1, vilket innebär att de innehåller minimala mängder kemikalier. Det tycker vi är bra för både produktionen, miljön och inte minst barnen.

Material & Skötsel
  • 95% Bomull
  • 5% Spandex
  • Tvätta överdraget i 40 °
  • Ingen kemtvätt
  • Använd inte sköljmedel
  • Torktumla ej

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig