Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Bärsele Rise - Jet Black Najell
Bärsele Rise - Jet Black Najell
Bärsele Rise - Jet Black Najell
Var god godkänn marknadsföringscookies för att se videon.

Bärsele Rise - Jet Black

Färg: Jet Black
Bärsele Rise - Almond BeigeBärsele Rise - Jet BlackBärsele Rise - Grey
1 595 kr
Snart i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Bärsele Rise från Najell tar babywearing till nästa nivå.Rise Bärsele är en ergonomisk bärsele som kan användas från dag ett. För att använda som bärsele för nyfödd ska barnet bäras vänd mot den vuxna. Från cirka 5 månader, eller när de har bra nacke- och överkroppsstabilitet, kan du börja bära framåtvänt.

Bärselen kräver minimala inställningar men erbjuder maximal komfort. Med hjälp Rise Bärsele har det aldrig varit lättare att få ditt barn i den perfekta bärpositionen - varje gång. Bärselen gör det möjligt att vända bebisen mot dig, bära framåtvänt eller på din egen rygg, utan några komplicerade ändringar. Bärselen är enkel att använda sig av - helt oberoende av bärare - och erhåller magnetiska spännen som gör att du kan ta på dig selen med en hand.

Bärsele Rise innehar en justerbar frontpanel vilket gör att du kan ändra bredden på den, även när du bara har en hand ledig. I och med detta kan du justera barnets sittställning båder smidigt och enkelt.

Najell Rise bärsele är gjord med komfort i åtanke. Komfort för dig när du bär din bebis betyder att det läggs vikt på mjuka och stabila material. Detta gör att du kan använda bärselen under längre perioder. Vadderingen består av flera tunna lager, vilket gör att bärselen känns vadderad och mjuk där den behövs. Komforten för din bebis består av en ergonomiskt bra position och minimala inställningar som behöver justeras. Det betyder att det är lätt att göra rätt inställningar varje gång och att du kan fokusera på att vara tillsammans, handsfree och göra det du älskar att göra.

  • Material: 100% Polyester
  • Tvättråd: Maskintvätt 40 grader, ingen kemtvätt, använd ej sköljmedel, toktumla ej.
  • Allt material är Oeko-tex klass 1

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig