Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Bärsele Original Vol 2 - Sage Green Najell
Bärsele Original Vol 2 - Sage Green Najell
Bärsele Original Vol 2 - Sage Green Najell
Bärsele Original Vol 2 - Sage Green Najell
Nyhet

Bärsele Original Vol 2 - Sage Green

Färg: Sage Green
Bärsele Original Vol 2 - Sage GreenBärsele Original Vol 2 - Oat BeigeBärsele Original Vol 2 - Denim IndigoBärsele Original Vol 2 - Matte Black
1 999 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Najell Original volume 2 är enkel att justera mellan föräldrar så att ni båda kan bära barnet nära och bekvämt. Med Najell Original volume 2 kan du bära inåtvänd från nyfödd, framåtvänd, på ryggen och som en ren hipseat.

  • Lätt att använda med magnetiska spännen
  • Flexibelt bärande med nyfödd position, sittande position och ren hipseat
  • Svensk snygg design
  • Högkvalitativa material

Najell Original Volume 2 är en bärsele som är enkel att använda. Den är lätt att ta på, använda och ta av utan att behöva gå igenom flera steg eller inställningar. Med bara en hand kan du enkelt justera bärpositionen i bärselen men också byta mellan olika positioner. Att lämna över bärselen till en annan bärare går i ett nafs utan att göra några ändringar.

Najell Original Volume 2 har en stilren, svensk design och är tillverkad av material med högsta kvalitet. I denna uppdaterade versionen har vi adderat möjligheten att bära på höften med bärselens hip seat. På så sätt kan du bära bekymmerslöst och snabbt lyfta upp och sätta ner din bebis.

KOMFORT OCH DESIGN
Najell Original bärsele är bekväm för både dig och ditt barn. Den klassiska, svenska designen gör den både enkel att använda och enkel att tycka om. Genom att bära i Najell Original får du frihet till att vara förälder på ditt sätt, samtidigt som du vet att ditt barn sitter säkert och bekvämt i bärselen.

ENKELHET MED ENHANDSFÄSTNING
Najell Original bärsele går att sätta på och ta av i ett nafs, så att du kan lägga fullt fokus på att vara förälder och leva ditt liv. Du tar på dig bärselen enkelt och sätter i barnet på ett säkert sätt utan problem. Det behövs bara en hand för att fästa bärselen, vilket gör att du har andra handen helt fri till annat.

Najells bärselar har magnetiska spännen, som nästan fäster sig själva. På så sätt kan du använda bärselen enkelt och helt utan krångel.

NY FUNKTION: ANVÄND BARA MED HIP SEAT
Genom att ta bort bärselens överdel kan Najell Original Volume 2 användas enbart med Hip Seat. På så sätt har du full frihet till att lyfta upp eller sätta ner ditt barn, både när han eller hon vill vara nära och utforska världen. Att använda Hip Seat är ett flexibelt och bekvämt sätt att bära på, utan att behöva belasta din kropp och din rygg för mycket.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig