Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

SleepyTroll

3 träffar
Populärast
Visar 3 av 3 produkter
1

SleepyTroll erbjuder Baby Rocker - en innovativ lösning

SleepyTroll är ett varumärke som erbjuder en innovativ lösning för att hjälpa barn att somna och sova bättre. SleepyTroll tillverkar en musik- och rörelseaktiverad vaggande enhet vid namn Baby Rocker som kan fästas på barnets säng eller vagga. En Baby Rocker skapar lugnande och vaggande rörelser som liknar det barnet upplevde i livmodern. Den milda vaggningen hjälper barnet att slappna av och somna snabbare.

Baby Rocker är utformat för att skapa en lugn och trygg sovmiljö för barnet och underlätta föräldraskapet genom att hjälpa barnet att somna och sova bättre. Det kan vara en användbar produkt för föräldrar som vill främja en god sömnvana hos sina barn.

Sleepytroll Baby Rocker är varje nyblivna föräldrars bästa vän och hjälper dig när du inte har en extra hand över. Hur fungerar den? Jo, du fäster din sleepytroll på din barnvagn - resten är magi. Sensorer känner till och med av när ditt barn kommer vakna och anpassar sig därmed efter. Sleepytroll passar alla marknadens barnvagnar och har en batteritid på ca 2 timmar.

Vanliga frågor

Vad är Baby Rocker?
Baby Rocker är en musik- och rörelseaktiverad vaggande enhet som hjälper barn att somna och sova bättre genom att skapa en lugnande vaggande rörelse och spela lugnande musik eller ljud.
Hur fungerar en Baby Rocker?
Sleepytroll aktiveras automatiskt när barnet rör sig eller gråter. Den vaggande rörelsen och lugnande musiken eller ljuden hjälper barnet att slappna av och somna om.
Vilken åldersgrupp är Baby Rocker lämplig för?
Baby Rocker kan användas från nyfödd ålder och uppåt. Det kan vara användbart för spädbarn och småbarn som har svårt att somna eller behöver hjälp att somna om.
Är Sleepytrolls Baby Rocker batteridrivet?
Ja, vilket gör den enkelt att använda och förflytta runt. Det kräver inga kablar eller anslutningar till eluttag och kan användas upp till 8 timmar innan laddning behövs. Sedan laddas batteriet upp på ca 2 timmar.