Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Besafe

45 träffar
Populärast
Visar 24 av 45 produkter
12

BeSafe har alltid haft samma fokus: ditt barns säkerhet.

BeSafe är ett välkänt varumärke som specialiserar sig på barnsäkerhetsprodukter, främst inom bilbarnstolar och dess tillbehör.

BeSafe erbjuder ett brett utbud av bilbarnstolar som är designade för att ge maximal säkerhet och komfort för barnet under bilresor. Deras bilbarnstolar är konstruerade med innovativa säkerhetsfunktioner och avancerad teknik för att skydda barnet vid eventuella kollisioner eller olyckor.

BeSafe har fokus på bakåtvänt åkning för att maximera säkerheten för barnet. Forskning visar att bakåtvänt åkning minskar risken för allvarliga skador vid kollisioner, och BeSafe erbjuder därför bilbarnstolar som kan användas i bakåtvänt läge under längre tid.

BeSafe är dedikerade till att erbjuda högsta möjliga säkerhet och kvalitet för barnsäkerhetsprodukter. Deras produkter är resultatet av noggrann forskning, testning och innovativ design för att ge föräldrar och barn en trygg och bekväm resa.

Vanliga frågor

Vilka typer av produkter erbjuder BeSafe?
BeSafe erbjuder ett brett sortiment av produkter, inklusive bilbarnstolar, barnvagnstillbehör, bilstolsbaser och tillbehör för bilresor med barn.
Vilken ålder och storlek täcker BeSafe med sina bilbarnstolar?
BeSafe erbjuder bilbarnstolar som är anpassade för olika åldrar och storlekar. Deras sortiment omfattar bilbarnstolar för spädbarn, småbarn och äldre barn.
Kan BeSafe-produkter användas med andra varumärken?
Vissa BeSafe-produkter är kompatibla med andra varumärken, men det är alltid viktigt att kontrollera specifikationerna och rekommendationerna för att säkerställa korrekt och säker användning.