Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
43 träffar
Populärast
Visar 24 av 43 produkter
12

BeSafe bilbarnstolar - res lika bekvämt som säkert

BeSafe är ett företag som specialiserar sig på barnsäkerhetsprodukter, och deras bilbarnstolar är välkända för sin höga kvalitet och säkerhet. BeSafe erbjuder ett brett utbud av bilbarnstolar som är utformade för att skydda barn i olika åldrar och viktklasser under bilresor. BeSafe strävar efter att göra installationen så enkel som möjligt. Många av varumärkets modeller har Isofix-fästen som underlättar korrekt och stabil installation i bilen.

BeSafe erbjuder bilbarnstolar som är utformade för att växa med barnet. Vissa modeller kan användas från nyfödd ålder upp till flera år, vilket ger en längre användningstid och värde för pengarna.

Vanliga frågor

Vilken Besafe bilbarnstol bör jag välja?
För att välja bilbarnstol är det viktigt att först tänka över vad det är ni i familjen behöver. Välj ut några funktioner som är särskilt viktiga för er, så att ni sedan kan sålla bort vissa varianter. Det är även viktigt att utgå från barnets vikt och längd.
Vad är skillnaden mellan babyskydd och bilbarnstol?
De allra flesta bilbarnstolar är godkända för att använda från och med 9 kilo. För bebisar som är ännu mindre finns det babyskydd som är godkända redan från 0 kilo. Skillnaderna stolarna emellan är att bilbarnstolen ofta är något mer upprätt och att babyskyddet därav lite bakåtlutat. När barnet passerat 9 kilo och därmed blivit mer stabil i nacke och kropp går det bra att byta till bakåtvänd bilbarnstol.
Vilka åldrar och viktklasser passar BeSafe bilbarnstolar för?
BeSafe erbjuder bilbarnstolar som passar barn i olika åldrar och viktklasser. De har modeller som är lämpliga från nyfödd ålder upp till cirka 12 år. Vissa modeller är anpassade för spädbarn, medan andra är mer lämpade för äldre barn.
Vad är fördelarna med bakåtvänt åkande i en BeSafe bilbarnstol?
BeSafe är starkt förknippade med bakåtvänt åkande och det finns flera fördelar med denna typ av åkning. Bakåtvänt åkande minskar risken för skador på nacke och rygg vid en kollision, då kraften från kollisionen fördelas över en större yta. Det ger också bättre stöd för barnets huvud, nacke och rygg när de är små och fortfarande utvecklas.
Är BeSafe bilbarnstolar kompatibla med alla bilar?
BeSafe bilbarnstolar är utformade för att vara kompatibla med de flesta moderna bilar. De kan installeras med hjälp av bilens säkerhetsbälte eller med hjälp av Isofix-fästen, beroende på modell. Det är alltid viktigt att följa tillverkarens instruktioner och se till att bilbarnstolen installeras korrekt och säkert i bilen.