Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Bbhugme

6 träffar
Populärast
Visar 6 av 6 produkter
1

Bbhugme - en gravidkudde för dig och ditt barn

Att vara gravid är magiskt på många sätt, men det är också en enorm påfrestning för kroppen. Det norska företaget Bbhugme har därav tillverkat fram funktionella och smarta lösningar som ska hjälpa och underlätta för dig som gravid. De tre norska kvinnliga kiropraktorerna som står bakom Bbhugme tycker det är viktigt att både du och ditt nyfödda barn ska ha det så bekvämt som möjligt. Just därför erbjuder de smarta och praktiska produkter för amningsstunden, och andra mysiga stunder som du spenderar tillsammans med ditt barn.

FAQ Bbugme

Går Bbugme gravidkudde att använda på flera sätt?
Absolut! Kuddarna från Bbugme kan användas som amningskudde, likväl kudde som stöd för föräldrar. Gravid- och amningskudden kan användas som stöd under amning, som stöd när bebis vill sova nära, eller som stöd för er föräldrar. Kudden kan även vara skön att ha i sängen – ryggstöd, ha mellan benen eller under nacken.
Går det att tvätta Bbugme gravid-och amningskudde?
Kudden går att handtvätta, medan överdraget kan tvättas i maskin på 40 grader. Skulle ni önska kudden i fler färger går det att köpa ett nytt. Hos oss hittar ni massa olika färger!