Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Plus Plus

22 träffar
Populärast
Big Basic Mix 100 Bitar Plus Plus
Plus Plus
Big Basic Mix 100 Bitar
229 kr
BIG Pastellmix 100 Bitar Plus Plus
Tillfälligt slut
Plus Plus
BIG Pastellmix 100 Bitar
249 kr
BIG Make & Go 46 Plus Plus
Plus Plus
BIG Make & Go 46
299 kr
BIG Make & Go 29 Plus Plus
Plus Plus
BIG Make & Go 29
199 kr
BIG Make & Go 70 Plus Plus
Plus Plus
BIG Make & Go 70
399 kr
Visar 22 av 22 produkter
1

Plus-Plus hjälper dig att designa din drömvärld

Plus Plus är ett roligt, interaktivt designsystem där barnet kan vara kreativt och stärka motoriken genom färg, figur och form. Bygg dina fina plusplus-bitar som bilden på förpackningen eller efter egen design – du väljer alldeles själv! Oavsett blir kreationerna i häftig 2D eller 3D. Plus Plus finns i flera storlekar och passar barn från 0-12 år. Bitarna ger möjlighet att skapa och bygga själv men likväl tillsammans. Möjligheterna är oändliga! Skulle idéerna bli så stora att bitarna inte räcker till finns går det att köpa till flera set. Så länge bitarna är lika stora är de kompatibla med varandra – även om de kommer från olika förpackningar. Låt fantasin flöda. 

Vanliga frågor

Vad är Plus-Plus?

Plus-Plus är 6-sidiga plastbrickor tillverkade i ftalater fri LDPE material. Bitarna kan du enkelt sätta ihop med varandra och därmed bygga ihop figurer och byggnader – egentligen vad som än faller dig in!

Var tillverkas Plus Plus?

Det är alltid lika roligt att köpa något närproducerat – som Plus Plus! Plus Plus är ett danskt företag och både designas samt tillverkas i en stad nära Köpenhamn.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer