Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Plus Plus

10 träffar
Populärast
Visar 10 av 10 produkter
1

Plus-Plus hjälper dig att designa din drömvärld

Plus Plus är ett roligt, interaktivt designsystem där barnet kan vara kreativt och stärka motoriken genom färg, figur och form. Bygg dina fina plusplus-bitar som bilden på förpackningen eller efter egen design – du väljer alldeles själv! Oavsett blir kreationerna i häftig 2D eller 3D. Plus Plus finns i flera storlekar och passar barn från 0-12 år. Bitarna ger möjlighet att skapa och bygga själv men likväl tillsammans. Möjligheterna är oändliga! Skulle idéerna bli så stora att bitarna inte räcker till finns går det att köpa till flera set. Så länge bitarna är lika stora är de kompatibla med varandra – även om de kommer från olika förpackningar. Låt fantasin flöda. 

Vanliga frågor

Vad är Plus-Plus?
Plus-Plus är 6-sidiga plastbrickor tillverkade i ftalater fri LDPE material. Bitarna kan du enkelt sätta ihop med varandra och därmed bygga ihop figurer och byggnader – egentligen vad som än faller dig in!
Var tillverkas Plus Plus?
Det är alltid lika roligt att köpa något närproducerat – som Plus Plus! Plus Plus är ett danskt företag och både designas samt tillverkas i en stad nära Köpenhamn.