Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Stokke

Stokke har i över 90 år främjat smart design och hållbara produkter för en sund utveckling.
Tripp Trapp
Möbler
Vagn
Bad
231 träffar
Populärast
Tripp Trapp Newborn Set 2.0 - Grey Stokke
Stokke
Tripp Trapp Newborn Set 2.0 - Grey
799 kr
Tripp Trapp Stol - Whitewash Stokke
Stokke
Tripp Trapp Stol - Whitewash
2 295 kr
+12
Sele - Beige Stokke
Stokke
Sele - Beige
Nyhet
369 kr
Tripp Trapp Stol - Natural Stokke
Stokke
Tripp Trapp Stol - Natural
2 295 kr
+12
Tripp Trapp Stol - White Stokke
Stokke
Tripp Trapp Stol - White
2 295 kr
+12
Sleepi Mini Utbyggnadskit - Hazy Grey Stokke
Stokke
Sleepi Mini Utbyggnadskit - Hazy Grey
Outlet 30%
2 169 kr3 099 kr
Visar 24 av 231 produkter

Stokke - högkvalitativa produkter för barn

Stokke är ett varumärke som hjälper till att förena familjen. Stokkes produkter gör det möjligt att sitta vid matbordet, bada, ta promenader och sova - tillsammans med ditt barn! Stokke grundades i Norge 1932 och har sedan dess specialiserat sig på att producera högkvalitativa möbler. 1972 var året då Stokke skapade sin första produkt för barn - den mycket uppskattade och klassiska matstolen Tripp Trapp. Sedan dess har varumärket skapat flertalet barn- och babyprodukter som underlättar i vardagen. Stokke erbjuder allt från matstolar i olika utformning och design, sängar i flera storlekar, badbaljor och en smidig barnvagn - bland annat! Idag är Stokke ett möbelföretag som har ett enbart fokus på premiumdesign för barn. Är ni ute efter högkvalitativa produkter med lång livslängd är Stokke att rekommendera!

Vanliga frågor

Hur ser en skillnad på en ny och gammal tripp trapp?

Serienummer och tillverkningsdatum är tryckta under ett av benen på stolen. Hittar du inte numret kan du mäta mellanrummet på ryggstödet - är mellanrummet 3,5 cm är det en ny upplaga, är mellanrummet 2,5 är den producerad innan 2003.

När kan bebis sitta i Stokke Tripp Trapp?

En bebis kan börja sitta i en Stokke Tripp Trapp från och med att hen är alldeles nyfödd. Då krävs det ett bebyset som enkelt kopplas på matstolen.

Passar nya tillbehör från Stokke min gamla Tripp Trapp Stol?

Nuvarande tillbehör till Stokke Tripp Trapp passar alla matstolar som är producerad innan 2003. Är stolen tillverkad innan dess passar de dessvärre inte.

Hur fäster man en Stokke bricka?

För att fästa din bricka från Stokke krävs det ett Baby Set, det vill säga en bygel. Har du en bygel som är tillverkad efter 2011 fungerar den fint - en äldre än så är dessvärre inte kompatibel.

Hur länge behövs en bygel?

En bygel är bra att använda sig av på familjen matstol tills dess att barnet sitter själv utan problem. Det brukar inträffa i en ålder på cirka 6-8 månader.