Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
50 träffar
Populärast
Visar 24 av 50 produkter

Stokke Tripp Trapp® – fin och hållbar i lång tid framöver

Stokkes Tripp Trapp® är en designikon som barnet kan växa med och använda under hela livet, från nyfödd till stort barn. I och med Stokkes olika tillbehör finns det möjlighet att först och främst börja använda sig av ett Newborn Set. Setet är menad att använda för nyfödda och erhåller god komfort och en ergonomisk utformning. När barnet blivit så pass stort att hen kan sitta själv går stolen att komplettera med ett Babyset som har stängd front med grenrem. När barnet kan sitta själv utan stöd går stolen att använda som den är upp till vilken ålder som helst. För extra bekvämlighet går det att köpa dyna till både babysetet och orginalstolen. Genom en korrekt justering av fot-och sittplattan garanterar du att ditt barn har en bekväm och ergonomisk riktigt sittställning oavsett ålder. Med hjälp av en Stokke Tripp Trapp kan hela familjen samlas runt matbordet från dag 1!

Vanliga frågor

Vilka material finns Stokke Tripp Trapp® i?
Du kan välja att köpa din Stokke Tripp Trapp-stol® i träslagen bok, ek och ask. Stolarna erhåller flertalet olika färger – vi lovar att det finns en färg som passar er i smaken! Stolen är målad i giftfri färg, helt fri från skadliga ämnen.
Fungerar nya tillbehör till äldre Stokke Tripp Trapp®?
Har du en Stokkes Tripp Trapp® som är gjord senast i maj 2003 är alla Stokkes nuvarande tillbehör kompatibla. Äldre stolar än så passar tillbehör dessvärre inte till.
Kan jag använda Stokke Tripp Trapp® stolen vid högre bord?
Stokke Tripp Trapp®-stolen har designats för användning vid bord med en standardhöjd, det vill säga mellan 72 och 76 cm. Den är därför inte lämplig att använda vid högre bord.
Vilken är den maximala tyngden som säkert kan placeras på Stokke Tripp Trapp® stol?
Tripp Trapp®-stolen är GS Mark (Tested Safety) certifierad.

En av standarderna i detta test heter DIN 68 878, som är en kvalitetsnorm för vuxenstolar.

Denna standard innebär ett dynamiskt test där 110 kg/242,5 lbs placeras på sätet, som sedan lutas bakåt 6000 gånger.

Tripp Trapp®-stolen klarar alla tester i den standarden, vilket innebär att en belastning på upp till 110 kg/242,5 lbs säkert kan placeras på stolen.
Är alla Stokke Tripp Trapp®-kuddar vattenavvisande?
Ja, nästan alla Tripp Trapp®-kuddar är vattenavvisande; leta efter de som är märkta med lättavtorkningssymbolen på försäljningsförpackningen.