Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
5 träffar
Populärast
Visar 5 av 5 produkter
1

Res i stil med Stokke

Att resa med barn kan komma vara något påfrestande och då vill man gärna ha produkter som underlättar - som Stokkes otroliga resväska och ryggsäckar i fina färger till exempel! Hos oss på BabyWorld hittar du reseprodukter från Stokke som inte gör dig besviken – de har tänkt på allt! 

Vanliga frågor

Vad är en Stokke Jetkids?
Stokke BedBox förvandlar en vanlig flygstol till ett förstklassigt barnsäte. Inte nog med att resväskan är rymlig och får plats med allt ett barn kan tänkas att behöva ta med sig på resan, kan du med hjälp av flygplansstolen enkelt förvandla den till en skön och mysig säng. Resväskan fungerar även utmärkt att åka likväl vila fötterna på – kärt barn har många funktioner! Vill barnet dra sin egen väska har den ett dragband och hjulen är svängbara vilket gör den lätt att manövrera. När benen blir trötta kan barnet sitta på resväskan och bli dragen.
Vilken ålder rekommenderas Stokke Jetkids?
Väskan rekommenderad från barn mellan cirka 2–7 år.
Vad är Stokke Crew BackPack utrustad med?
Crew BackPack är en ryggsäck som växer tillsammans med ditt barn. Väskan har en utbyggbar lagring på 2 liter via en dold dragkedja. Beroende på var barnet ska fungerar ryggsäcken lika bra påväg hem till en kompis som till resor var som helst i världen. Väskan går lika bra att använda ensamt likväl tillsammans med din BedBox.