Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
14 träffar
Populärast
Visar 14 av 14 produkter
1

Stokke® Flexi Bath® - lika säker som bekväm

Stokke® Flexi Bath® är en hopfällbar badbalja som kan användas från nyfödd och upp till 4–6 års åldern. Den platsbesparande designen gör den enkel att förvara och praktisk att använda både hemma och på resan. Flexi Bath finns i flera olika storlekar och färger och passar perfekt för familjer som inte har ett badkar hemma, eller för de som gärna vill bada utomhus. Ta med baljan ut på altanen, balkongen eller gräsmattan! För bebisar som ännu inte kan sitta upp själva finns det stöd till nyfödd. Då fyller ni baljan med lagom med vatten, så kan den lilla ligga ned och plaska. I och med att baljan går att fälla ihop går det enkelt att gömma undan hemma, eller än bättre ta med i bilen när ni åker på semester.

Vanliga frågor

Vad finns det för olika storlekar på Stokke Flexi Bath?

Hos oss på BabyWorld hittar du Stokke Flexi Bath i två storlekar, original och XL.

Orgnialbaljan har måtten: 66 x 24 x 35 /26 x 9,4 x 13,7
Hopfälld: 63 x 24 x 10/24,8 x 9,4 x 3,9

XL-baljan har måtten: 37 x 82 x 24 cm
Hopfälld: 10 x 78 x 24 cm

Finns det någon rekommenderad ålder på Stokke Flexi Bath?

Med hjälp av Stokkes stöd till nyfödd går baljan att använda från att bebisen är alldeles nyfödd fram till dess att hen är 4 år gammal. Stödet är utformat för att passa barnets kroppsform och ger ett tryggt omhändertagande när barnet badar. Stödet säkerställer både hög komfort och säkerhet – perfekt för både dig och den lilla. Stödet är rekommenderas att användas från 0-8 månader.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer